• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2023

15:49

Baharova Zvezda izgleda baš moćno

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Baharova Zvezda izgleda baš moćno

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Barak Bahar protiv Zenita je dao šansu petorici novajlija i svaki je pokazao da je pojačanje za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde ostavili su sjajan utisak u Rusiji! Izabranici Baraka Bahara pokazali su da su tim dostojan učešća u Ligi šampiona, a odlična partija koju su pružili protiv Zenita (2:1) na pripremnom turniru dala je nadu navijačima da bi sledeća sezona mogla da bude jedna od najboljih u novijoj istoriji kluba!
Crveno-beli su uspeli da sruše aktuelnog ruskog šampiona, ekipu vrednu 170 miliona evra, čiju okosnicu čine čak osmorica Brazilaca. Ipak, više od trijumfa raduje način na koji je srpski prvak odigrao 90 minuta, tokom kojih se video i jasan pečat novog šefa stručnog štaba. Šansu da se pokažu dobila su i sva letnja pojačanja - golman Omri Glazer, vezisti Marko Stamenić i Edmund Ado, kao i ofanzivci Žan-Filip Kraso i Piter Olanjinka, kao i talentovani momci - Kosta Nedeljković, Jovan Šljivić, Jovan Mijatović i Vladimir Lučić. I svi su pokazali da nisu slučajno u konkurenciji za tim.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji je u Sankt Peterburgu sa ostatkom ekipe, ne krije da je zadovoljan onim što je video protiv Zenita.
- Ovo je tek početak, tako da se nadam da će sve to izgledati još bolje kako vreme bude odmicalo. Zadovoljan sam, imali smo izuzetno jakog protivnika, dobro smo se nosili protiv Rusa. Mi smo se i trudili da ovog leta angažujemo pojačanja koja će ubrzati i poboljšati fizionomiju naše igre. Rekao bih da smo uspeli u tome. Ne volim da pričam o imenima, svi su bili na visokom nivou - kaže Mrkela u razgovoru za Informer.
Srpski šampion će u najvećoj državi na svetu imati priliku da odmeri snage sa još dva izuzetno kvalitetna protivnika - turskim Fenerbahčeom i azerbejdžanskim Nefčijem. Cilj sportskog sektora je i bio da se pronađu rivali u rangu Lige šampiona, kako bi se crveno-beli spremili i navikli na ono što ih očekuje na jesen.

Foto: printscreen

 

- Zenit ima moćan, skup tim. To je klub koji je bio redovan učesnik elitnog takmičenja dok ruski klubovi nisu izbačeni iz Evrope, zbog situacije koja nema veze sa fudbalom. Takve protivnike smo i želeli, jer će nas oni sačekati u septembru, pa da se adaptiramo na ono što nam sledi. Tek je početak jula, ekipa ima vremena da se privikne na sve zahteve trenera Bahara i zato verujem da ima još prostora za napredak - zaključio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija