• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2023

07:02

Detonacija! Zvezda dovodi pojačanje iz NBA!

AP PHOTO

Crvena zvezda

Detonacija! Zvezda dovodi pojačanje iz NBA!

Podeli vest

Odjeknula je vest u košarkaškom svetu da je na pomolu veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. NBA as Marko Simonović napustio je Čikago Bulse i slobodan je u izvoru nove sredine, a po svemu sudeći on će se uputiti u Beograd.

Kako je objavio pouzdani Šems Čaranija, Čikago Bulsi su rešili da otpuste mladog crnogorskog centra.

 

 

 

Iako se u proteklim mesecima navodilo da je Crnogorac jedan od najboljih centara u Razvojnoj ligi, to nije bilo dovoljno da čelni ljudi iz Čikaga odluče da produže saradnju sa njm.

Kako javlja "Telegraf", Marko je već dogovorio saradnju sa Zvezdom, pa se vraća u srpsku i evropsku košarku.

Nekadašnji igrač Mege je za Bulse nastupio na 16 utakmica, a oni su ga doveli 2021. godine.

Simonović je rođen 1999. godine i igrao je za Sijenu, Rozeto Šarkse, Olimpiju, Megu i Čikago Bulse, a nastupao je i za Vindi Siti Bulse, odnosno razvojni tim Čikaga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija