• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2023

15:18

Preokret: Late Lat odustao od Crvene zvezde

profimedia

Crvena zvezda

Preokret: Late Lat odustao od Crvene zvezde

Podeli vest

Fudbaler Emanuel Late Lat odustao je od dolaska u Crvenu zvezdu, saznaje Informer. Reč je o napadaču za kojeg su crveno-beli bili spremni da izdvoje 3,5 miliona evra i posao je bio maltene gotov, ali kako stvari stoje - on neće pojačati klub sa "Marakane".

Odjeknula je kao bomba vest da je Zvezda uspela da završi posao sa Atalantom i dovede napadača poreklom iz Obale Slonovače. Nikada niko na ovim prostorima nije platio za jednog fudbalera 3,5 miliona evra. 

Srpski šampion je bio spreman to da uradi, kako bi kompletirao tim za Ligu šampiona. Sve je dogovoreno  - i dinamika plaćanja i uslovi, čekalo se samo da igrač dođe na lekarske preglede. Međutim, prošlo je nekoliko dana, a on se nije pojavio. Prema rečima našeg izvora, ne vidi više sebe u Srbiji.

Foto: printscreen

 

- Ne znamo ni mi šta se desilo tačno, ali do zastoja je došlo. Igrač je dobio šta je tražio. Bio je na pozajmici u Sent Galenu, čekali smo do poslednjeg dana da mu istekne taj ugovor i da može neometano da dođe. Dogovorili smo transfer, sa njim lične uslove, delovalo je da ide u dobrom smeru. Međutim, poslednje vesti su da ne vidi sebe ovde, da hoće da pokuša da se nametne negde u Seriji A, Bundesligi i slično - objašnjava naš izvor.

Crveno-beli ipak ostavljaju malo prostora da napadač dođe.

- Ko zna, dug je prelazni rok. Nećemo ga juriti po svaku cenu, ali možda uspemo uskoro da se dogovorimo. Beograd je dobar za život, Crvena zvezda će igrati Ligu šampiona. Znate kako je sa igračima, vole da tvrde pazar - zaključio je naš izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31