• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2023

19:25

Eraković ipak ide u Rusiju?! Poznati klub nudi osam miliona!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Eraković ipak ide u Rusiju?! Poznati klub nudi osam miliona!

Podeli vest

Prema navodima "Sport ekspresa", pod vinjetom "eksluzivno", Spartak Moskva je spreman da za Strahinju Erakovića izdvoji osam miliona evra, a vest prenosi urednik pomenutog portala.

Erakoviću je, čini se, Rusija suđena. 

Krasnodar je bio zainteresovan, ali su pregovori propali, a sada stiže vest da je Spartak Moskva jako blizu potpisa sjajnog Zvezdinog fudbalera.

Foto: Starsportphoto

Eraković u dresu reprezentacije Srbije

Urednik "sport ekspresa", koji važi za jedan od uticajnijih medija u Rusiji, preneo je vest da se klub sastaje sa srpskim reprezentativcem i da je za njegove usluge ponudio čak osam miliona evra klubu iz Ljutice Bogdana.

Osim Krasnodara, mnogo je i Zenit "obigravao" oko talentovanog defanzivca. Prema nekim navodima bilo je pregovora i tokom Zvezdinog gostovanja u Rusiji uoči Pari kupa, koji su osvojili, ali, opet, od posla ne bi ništa.

Iako se Eraković sjajno uklopio u novi sistem koji je uspostavio Barak Bahar, pitanje je da li će crveno-beli ostati nemi na ovako primamljivu ponudu ruskog tima.

Foto: Starsportphoto

Barak Bahar

Popularni "čupa" je još tokom potencijalnih priča sa Krasnodarom istakao da mu je želja da se oproba u nekoj od jačih liga, ali je, čini se, Rusija suđena perspektivnom fudbaleru šampiona Srbije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija