• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2023

08:58

"Delije" u delirijumu: Zvezda osvaja Ligu šampiona! Evo šta kažu kladionice!

ATAIMAGES

Crvena zvezda

"Delije" u delirijumu: Zvezda osvaja Ligu šampiona! Evo šta kažu kladionice!

Podeli vest

Euforija vlada među navijačima Crvene zvezde posle pobede pulena Baraka Bahara protiv Fiorentine 5:0 na "Marakani" u kontrolnom meču pred početak sezone.

Deluje da je Barak Bahar sve skockao kako je planirao. Crvena zvezda igra kao sat, a nova sezona još nije ni počela!  Uspeo je Izraelac za kratko vreme da napravi od crveno-belih moćan tim, gladan golova i pobeda. Odavno nismo videli da neki Zvezdin tim ne spušta gas bez obzira na rezultat na semaforu i minut utakmice. 

Tokom utakmice sa Fiorentinom na društvenim mrežama počela je da kruži montirana fotografija Baraka Bahara sa peharom Lige šampiona. Jasno je na šta aludiraju Zvezdini navijači.

Međutim, realnost je malo drugačija, kao i kvote u kladionicama. Bukmejkeri ne veruju da crveno-beli mogu do trofeja, pa su od 32 ekipe u Ligi šampiona tek na 27. mestu u trci za "ušati pehar". Kvota na šampiona Srbije da može do titule u eliti je oko 251. Manje šanse kladionice daju samo Galatasaraju (400), Bragi (500), PSV-u (500), Rendžersu (500), Sparti iz Praga (750). Očekivano, prvi favorit je Mančester siti sa kvotom tri, slede Bajern sa osam, Real Madrid sa 9,5, pa Pariz Sen Žermen na koga je kvota 11, dok je na petom mestu Barselona sa kvotom 13.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Fantastičnom igrom i ubedljivom pobedom nad finalistom Lige konferencije iz prošle sezone srpski šampion deluje spremno za obračun sa najboljim evropskim ekipama. Ako budu imali malo sreće prilikom žreba, nema sumnje da puleni trenera Baraka Bahara mogu do dobrog rezultata u Ligi šampiona. Istina, nije u ovom trenutku možda Fiorentina pravi reper crveno-bele moći, ekipa Vinčenca Italijana kasnije je počela pripreme, u Beograd došla tek desetak sati pre meča, ali rešenje za napade Baraka Bahara nisu imali ni Zenit i Fenerbahče nedavno na turniru u Rusiji. 

Generalni direktor Zvezdan Terzić je bio ponosan posle ubedljive pobede protiv Italijana.

- Sve ono što smo najavili pre šest meseci, to smo i uradili. Rekao sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde. Verujem da će u nedelju od 20 časova na otvaranju sezone protiv Vojvodine biti još više navijača nego večeras. Zvezda je sinonim za efikasan fudbal i mislim da je to ono što svakom zvezdašu prija da čuje. Još jednom pozivam sve navijače da što pre kupe sezonske „Premijum“ ulaznice dok ih još ima, biće mnogo razloga za radost i sreću ove sezone - rekao je Terzić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00