• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2023

20:38

Kraso spušta euforiju: Ovo je tek početak, želim Bajern u Ligi šampiona!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kraso spušta euforiju: Ovo je tek početak, želim Bajern u Ligi šampiona!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Žan Filip Kraso izneo je očekivanja pred početak sezone.

Godinu dana Crvena zvezda pratila je Žan Filipa Krasoa i čini se da je dobro izabrala. Reprezentativac Obale Slonovače oduševio je posle samo mesec dana u taboru srpskog šampiona zbog čega su očekivanja navijača ogromna. Vole pristalice crveno-belih igrače vešte sa loptom što je, bez dileme, bivši kapiten Sent Etjena. 

Nagovestio je Kraso na "Pari kupu" šta sve može, a potom potezima protiv Fiorentine zapalio maštu navijača koji jedva čekaju početak nove sezone zakazan za nedelju. 

- Navijači su videli da najbolje igram kao drugi napadač. To najviše volim. Imam najviše slobode da kombinujem sa saigračima i pokažem šta znam. Tada igram jedan na jedan. Utisci sa utakmice protiv Fjorentine se još nisu slegli. Dobra utakmica. Igrali smo brzo i jako. Međutim, moramo da znamo da je ovo tek početak - rekao je Žan Filip Kraso. 

Imao je fudbaler Crvene zvezde podršku sa tribina budući da je među 36.000 navijača bila i njegova majka. Oduševljena atmosferom na Marakani snimala je gotovo čitavu utakmicu. 

- Ona mi je aplaudirala zbog partije protiv Fjorentine. Mama vas uvek podržava... Sve je u sredu izgledalo odlično. Nekako se desilo da imamodobru konekcijuna terenu. Igrali smo protiv jakog rivala, ali bilismo brzi. Međutim, treba da shvatimo da je ovo tek početak. Ovo su pripreme - dodao je ofanzivac Crvene zvezde. 

Nakon sjajnih partija tokom priprema očekivanja navijača su ogromna, svestan je toga i Kraso koji u grupnoj fazi Lige šampiona priželjkuje minhenski Bajern. 

- Da, znam to. Međutim, moraju da znaju da će biti jako teško... Eto, moj omiljeni klub je Bajern iz Minhena. Možda budemo igrali sa njima. To ne bi bilo loše iskustvo. Znao sam da je ovo dobar potez. Zvezda je klub koji igra Ligu šampiona, navijači prave dobar osećaj. Zato i ne razmišljam o sledećem koraku. Možda samo malo - jasan je reprezentativac Obale Slonovače. 

Istakao je Kraso da pre prvog kontakta sa Zvezdom nije znao mnogo o srpskom velikanu, ali da se seća pobede nad Liverpulom. Na konkretno pitanje da li može kao Milan Pavkov da sruši valikana na Marakani, konkretan odgovor nije imao. 

- Čuo sam i pre dolaska ovde da je Crvena zvezda pobedila Liverpul. Da li mogu kao Pavkov? Videćemo... - podvukao je Kraso. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...
OBRAČUN

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...

Bivši američki predsednik Donald Tramp proglašen je krivim za falsifikovanje dokumenata kako bi prikrio isplatu po*no zvezdi Stormi Denijels uoči izbora 2016. godine. Iako mu preti zatvorska kazna, mnogi osuđeni za slična dela dobijaju blaže, novčane ili uslovne kazne. U Kremlju nisu oduševljeni ovakvim razvojem događaja, kao ni neki drugi pojedinci i grupe kojima je bivši šef Bele kuće drag.

01.06.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31