• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2023

20:06

Mrkela: Spremali smo se, želeli Ligu šampiona i verujem da možemo!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Mrkela: Spremali smo se, želeli Ligu šampiona i verujem da možemo!

Podeli vest

Protiv Jang Bojsa možemo da se izborimo za treće mesto, poručio je Mitar Mrkela.

Završen je žreb u Grimaldi Forumu u Monte Karlu, a Crvena zvezda saznala je svoje rivale u grupnoj fazi Lige šampiona. Beogradski velikan smešten je u grupu G zajedno sa Mančester sitijem, RB Lajpcigom i Jang Bojsom što je izazvalo razne reakcije sa Marakane. 

Dragović nije bio zadovoljan, Degenek veruje u uspeh, Terzić je dodao kako je Zvezda mogla i bolje da prođe, a četvrto viđenje dao je sportski direktor - Mitar Mrkela. 

- U Ligi šampiona nema lakih protivnika i slabih ekipa. Spremali smo se, želeli da smo ovde, da budemo konkurentni, verujem da to možemo da ostvarimo. Crvena zvezda će na svakoj utakmici igrati da pobedi i osvoji bodove. Realno je da protiv Jang Bojsa možemo do trećeg mesta, o tome smo pričali i pre grube. Ako se bude ukazala prilika za još neki bod, to nećemo propustiti - rekao je Mitar Mrkela. 

Raspored utakmica još uvek nije poznat, a sportski direktor srpskog šampiona nema želja po tom pitanju. Ističe Mrkela da će se ekipa spremati za prvog sledećeg protivnika, odnosno, da previše razmišljanja o budućnosti neće biti. 

- Nisam razmišljao o žrebu, to je stvar sreće. Isto tako ćemo videti i kakav će raspored, ko god da bude prvi spremaćemo se za njega. U fudbalu je najvažnija prva sledeća utakmica, tako ćemo i mi razmišljati. Verujem da ove godine, sa timom koji smo napravili, možemo da napravimo nešto što ranijih sezona nismo - dodao je sportski direktor Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija