• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2023

21:07

Milijaš pred put u Mančester: Da Zvezdu predstavimo u najboljem svetlu

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

Milijaš pred put u Mančester: Da Zvezdu predstavimo u najboljem svetlu

Podeli vest

Idealna prilika da igrači pokažu svoj talenat, poručio je trener Zvezdinih omladinaca.

Došlo je vreme da Crvena zvezda krene u svoju ovosezonsku epizodu u Evropi. Čast da u elitnom takmičenju prvi predstavlja srpskog velikana imaće omladinci crveno-belih. Četa Nenada Milijaša gostuje Mančester sitiju u utorak od 16 časova, a legendarni srpski fudbaler izneo je očekivanja pred duel sa Građanima. 

- Usled odličnih rezultata prvog tima Crvene zvezde, omladinska selekcija je dobila sjajnu mogućnost da se nadmeće u najprestižnijem evropskom takmičenju. Raduje nas činjenica što ćemo igrati protiv odličnih fudbalskih akademija, kao što su Mančester Siti, RB Lajpcig i Jang Bojs koji ulažu u razvoj mladih igrača. Prvi duel je protiv engleskog predstavnika i aktuelnog prvaka Evrope. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica, kako fizički, tako i sa strane tehničko-taktičkih detalja. Bez obzira što ćemo se sastati sa izrazito snažnim rivalom, nećemo prezati ni od čega. Vredno smo se pripremali za mečeve Lige šampiona za mlade i ovo će biti prilika da odmerimo snage protiv najboljih timova. Za igrače će ovo biti idealna prilika da prezentuju Crvenu zvezdu na međunarodnoj sceni, ali i demonstriraju talenat koji ih krasi -  istakao je Nenad Milijaš.

Izabranici Nenada Milijaša će u ponedeljak trenirati uoči utakmice koja ih dan kasnije očekuje u Mančesteru. 

- U ponedeljak ujutru nas očekuje put za Mančester, a zatim ćemo u popodnevnim časovima izaći na teren, na kojem će biti odigrana utakmica i na taj način odraditi poslednje pripreme za meč. Sigurno da ćemo imati sjajne uslove za igru, kao i da će igrači moći da prikažu kvalitet i predstave Crvenu zvezdu u najboljem svetlu - zaključio je Nenad Milijaš.

Na spisku putnika za Mančester su se našli: Stefan Marinković, Vuk Draškić, Kosta Nedeljković, Mateja Ostojić, Luka Stojsavljević, Dragan Miranović, Luka Lečić, Veljko Milosavljević, Aleksej Vukičević, Nemanja Vidojević, Jovan Šljivić, Aleksa Cvetković, Andrija Maksimović, Veljko Vukojević, Uroš Tegeltija, Mateja Bubanj, Jovan Mijatović, Aleksa Vasilić, Andrej Petrović, Novak Gojkov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija