• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2023

09:22

Tobi uveren: Dončić je učio od Tea! Uzbuđen sam zbog "delija"

Starsportphoto

Crvena zvezda

Tobi uveren: Dončić je učio od Tea! Uzbuđen sam zbog "delija"

Podeli vest

Iskusni centar Crvene zvezde Majk Tobi smatra da je NBA as Luka Dončić tokom karijere učio od novog Tobijevog saigrača Miloša Teodosića.

Istakao je američki centar da očekuje sjajnu atmosferu "delija" i pobedu svoje Crvene zvezde u duelu sa Asvelom na otvaranju nove sezone Evrolige u Beogradskoj areni (večeras, 19:00). 

- Izuzetno smo uzbuđeni jer počinje nova sezona, igramo prvu utakmicu kod kuće i biće sjajna atmosfera. Ovo je prvi meč, uvek ima malo pritiska kada sezona tek počinje, ali sa druge strane znamo da moramo da se koncentrišemo na sebe i svoju igru kako bi imali šansu da pobedimo - rekao je Tobi na poslednjem treningu pred meč.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Upitan je novajlija u crveno-belom dresu da izabere između Luke Dončia i Miloša Teodosića.

- Hm, već smo krenuli sa tim poređenjima... Obojica su sjajni košarkaši, obojica su sjajni plejmejkeri i rekao bih da je Luka verovatno učio od Teodosića.

Na pitanje da li će njegov saigrač iz reprezentacije Slovenije Luka Dončić gledati ovaj meč rekao je da se nije skoro čuo sa njim, a zatim je govorio o sjajnoj konekciji sa Milošem Teodosićem u crveno-belom.

- Nije nam trebalo puno treninga, a u Laktašima nam je bila prva utakmica jer on nije bio na turniru na Kipru. Znamo kakav je on igrač i nadam se da ćemo tokom sezone poboljšati našu konekciju -  naglasio je centar Zvezde. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Očekuje se da puna hala dočeka Francuze večeras.

- Smatram da je to dodatna motivacija, izuzetno smo uzbuđeni i naravno ovde su navijači sjajni. Probaćemo da iskoristimo tu energiju, ali da ne budemo previše poneti emocijama, da nas one ne ponesu poreviše, ali da u isto vreme to iskoristimo kao dodatnu motivaciju da dodatno budemo dobri. 

Asvel je pred ovaj meč poražen u domaćem šampionatu, ali naturalizovani Slovenac u tome ne vidi slabost francuskog tima.  

- Mislim da su odmorili neke igrale, da su se spremili za početak Evrolige. Znamo da su fizički moćan tim, igrali smo prijateljsku sa njima i bilo je jako teško. Moiramo da se fokusiramo samo na sebe - smatra Majk Tobi 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija