• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2023

19:19

Užasne vesti - UEFA žestoko kaznila Zvezdu! Zatvara se deo "Marakane" protiv Lajpciga...

Starsportphoto

Crvena zvezda

Užasne vesti - UEFA žestoko kaznila Zvezdu! Zatvara se deo "Marakane" protiv Lajpciga...

Podeli vest

Evropska kuća fudbala smanjila kapacitet "Marakane" za meč protiv nemačkog velikana.

Nažalost, svake sezone na "Marakanu" stigle makar jedna UEFA kazna, a takva praksa nastavljena je i ove. Posle samo jedne utakmice u Ligi šampiona u Ljutice Bogdana Disciplinska komisija UEFA odlučila je da kazni Crvenu zvezdu i smanji kapacitet "Marakane" za prestojeći meč u grupnoj fazi elitnog takmičenja. 

Odluka glasi - protiv RB Lajpciga na Marakani će biti 10.000 manje gledalaca od očekivanog! Dakle crveno-beli će ostati bez dela dragocene podrške u jednom od ključnih mečeva ove sezone. 

Kako se navodi - Crvena zvezda je kaženja zbog diskriminatorskog ponašanja navijača Crvene zvezde tokom utakmice sa Jang Bojsom (nije precizirano o čemu se konkretno radi), a pored zatvaranja dela "Marakane" srpski šampion moraće da plati 62.000 evra. 

Foto: AP/Photo

 

Ništa bolje nije prošao ni TSC koji će protiv Frajburga. Stadion u Bačkoj Topoli biće "skraćen" za 1.000 mesta, a razlog - isti. Takođe, ni u ovom slučaju nije navedeno šta je konkretno u pitanju, ali je izvesno da se na utakmici protiv Olimpijakosa nešto desilo pa će Topolčani platiti i 10.000 evra. 

Crvena zvezda će u narednom kolu Lige šampiona igrati protiv Lajpciga u gostima, 23. oktobra, a potom Nemci dolaze u Beograd 7. novembra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!
Jasno kao dan

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!

U "Čapajevu", sovjetskom filmskom klasiku iz 1930-ih, koji je još uvek dobro poznat u ruskoj i ukrajinskoj popularnoj kulturi, poznata ključna scena prikazuje "psihološki napad". U filmu se ovo ne odnosi na propagandu ili informacioni rat, kao što bismo sada mogli pretpostaviti. Umesto toga, napad je disciplinovano napredovanje preko pravog bojnog polja, izvedeno sa toliko sjaja da gotovo uspaniči branioce u porazu. U starom sovjetskom filmu, ovaj napad je odbijen.

15.05.2024

19:37

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija