• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.11.2023

16:43

UEFA aminovala: Zvezda ne pušta Glazera na Kosovo

tanjug/ap

Crvena zvezda

UEFA aminovala: Zvezda ne pušta Glazera na Kosovo

Podeli vest

Golman Omri Glazer neće nastupati za reprezentaciju Izraela na predstojećem meču protiv takozvanog Kosova u gostima, jer mu ne dozvoljava Crvena zvezda.

Reč je o meču koji je trebalo da bude odigran baš kada je počeo rat Izraela i Palestine, tako da su sva sportska dešavanja odložena. Evropska fudbalska unija (UEFA) odredila je novi termin, pa će Glazerova reprezentacija gostovati u južnoj srpskoj pokrajini 12. novembra. To je termin koji je UEFA planirala za reprezentativne mečeve i jasno je stavila da znanja klubovima da nisu u obavezi da puštaju igrače.

Informaciju je prvi objavio izraelski "One" uz adekvatno objašnjenje.

"Crvena zvezda strahuje za život svog golmana zbog nedavnih oružanih sukoba koje je srpski narod imao sa Albancima na Kosovu i Metohiji" navodi se u obrazloženju.

Crvenoj zvezdi svakako ne odgovara da pušta važnog igrača, usled velikog broja utakmica koje su joj od presudnog značaja. Baš toga dana, 12. novembra, Zvezda će gostovati Železničaru iz Pančeva. Već je poražena dva puta ove sezone u Superligi i ne sme više da rizikuje ako želi da ostane u trci za titulu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija