• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.11.2023

09:54

Navijači Baharu sasuli sve u lice: Ne igraj se sa našom Zvezdom

Starsportphoto

Crvena zvezda

Navijači Baharu sasuli sve u lice: Ne igraj se sa našom Zvezdom

Podeli vest

Teška noć je iza trenera Baraka Bahara, pošto je sinoć, nakon remija sa TSC-om (1:1) doživeo mučan razgovor sa navijačima. Njih 200 ga je sačekalo i u lice mu reklo da se ne igra sa Crvenom zvezdom i ne gleda je kao odskočnu dasku u svojoj karijeri.

Imao je Izraelac priliku da upozna malo bliže navijače Crvene zvezde još posle meča sa Voždovcem, odnosno drugog poraza crveno-belih u Superligi. Tada mu je rečeno da se titula ovde podrazumeva i da ne sme da gubi. Remi sa TSC-om ui činjenica je udaljio klub sa "Marakane" šest bodova u odnosu na vodeći Partizan, razbesneli su pristalice srpskog šampiona. Čak i oni najvatreniji, koji su uvek davali podršku, ovaj put su bili oštri. Orilo se sa tribina "igrači, marš u tunel" i "Barak Bahar žuti karton". Da bi bili sigurni da je lepo shvatio njihovo upozorenje, otišli su do svlačionice da mu to u lice kažu. 

Foto: Starsportphoto

 

"Sinoć nakon utakmice oko 150-200 navijača je razgovaralo sa igračima i trenerom. Sve što je svima na srcu rečeno im je. Najviše da bi shvatili da trener ne može da koristi domaću ligu kako bi uigravao tim za Ligu šampiona, da ne može da se dešava timu koji ovoliko vredi da se muči u prvenstvu, već mora da grize od prvog do 90. minuta ka protivničkom golu. Crvena Zvezda jeste jedino prava ako je evropska, ali mi bez titule nemamo Evropu, u kojoj Zvezdi i jeste mesto" navodi se u saopštenju.

Osvojeno je šest titula zaredom i klub je svake sezone igrao grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Međutim, bez prvog mesta u Superligi, nema ni Lige šampiona. Svi su svesni u kakvoj je Zvezda krizi i insistiurali su od ekipe da se trgne. Posebno je poražavjuća činjenica da je ovo najskuplji tim koji je ikada postojao u Srbiji. 

"Rečeno im je da su za kratko vreme uspeli da obore mnoge negativne rekorde. Posle mnogo godina, igračima je skandirano da idu u tunel, da ne dolaze pod tribinu, a gubili smo utakmice i bili poraženi visokim rezultatima, pa se to nije dešavalo. Takođe, ne pamti se da su istok, zapad i sever zviždali ekipi složno nakon neke utakmice. Uvek je sever bio taj koji je video svetlo na kraju tunela. Ovaj put svi su bili jednoglasni, da je ovo što Zvezda pruža u prvenstvu sramno i nedopustivo. Posebnu težinu ima sve ovo, kada se uzme u obzir da je ovo najskuplji tim u istoriji fudbalskog kluba! Zahtevamo hitnu reakciju trenera i igrača" ističu navijači. 

Foto: Starsportphoto

 

Smene za sada neće biti. Barak Bahar ima važeći ugovor i niko ga neće terati još neko vreme. Ipak, ako nastavi da se igra ugledom kluba, nikakav papir mu neće sačuvati poziciju.

"Dobili smo obećanje da će, od utakmice sa Radnikom biti drugačije. Nemamo mnogo opcija nego da im verujemo. Ako se nastavi dalje moraćemo da reagujemo radikalnije. Zato je bitno da od utakmice sa Radnikom u subotu, budemo u što većem broju. Da im damo vetar za buduće dane ali i da im budemo podsetnik da su svi prolazni, a samo mi ostajemo! Nikome nećemo dati da igra imenom našeg kluba i da eksperimentiše sa njim, niti da na njega gleda kao na odskočnu dasku" zaključuju navijači. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija