• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

17:58

Zvezda na krilima Bukarija slavila u Novom Sadu! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezda na krilima Bukarija slavila u Novom Sadu! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u 16. kolu Superlige Srbije sa 2:1.

VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA 1:2   

Grad: Novi Sad

Stadion: Karađorđe

Kapacitet: 14.835

Sudija: Milan Ilić.

Golovi: Bukari (2), Milosavljević (12), Bukari (27)

VOJVODINA (4-2-3-1): Carević – Lazarević (Žuti karton 32), Jeličić, Crnomarković (Žuti karton 29), Giorbelidze – Indio (od 25. Kembel), Milosavljević (Žuti karton 61.) – Radulović ( od 65. Ivanović), Zukić, Malbašić (od 65. Nikolić) – Vukanović.

Trener: Ranko Popović.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Glazer – Nedeljković, Điga, Dragović, Nikolić – Stamenić( od 58. Mijailović) – Bukari ( od 85. Spajić), Kanga ( od 70. Lučić), Hvan, Ivanić – Ndijaje (od 58.Mijatović).

Trener: Barak Bahar

 

 

 

UŽIVO: 

KRAJ UTAKMICE

90+4. minut - Sada više nemaju izbora igrači Ranka Popovića i moraju da se nadaju preciznim proigravanjem dugim loptama. 

90+3. minut - Uspešno se brani ekipa Baraka Bahara. Očekivano, ne žuri se Glazeru kako bi vratio loptu u igru. Fauliran je Dragović i biće ovo odlična prilika da crveno-beli "ukradu" još koji minut.

90+2. minut - Opasno je pred golom Crvene zvezde. Apsolutno svi igrači Vojvodine su krenuli u opsadu gola Omrija Glazera!

90. minut - Sudija Ilić odlučio je da nadoknadi meč još četiri minuta. Toliko će deliti ekipu Baraka Bahara od jako važnog trijumfa u Novom Sadu.

89. minut - Crveni karton dobio je član stručnog štaba Ranka Popovića zbog prigovora trećem sudiji. Mnogo je tenzije na kraju meča.

87. minut - Opet je lopta u 16 metara Crvene zvezde i opet je uspešno intervenisao Glazer. Sada fudbaleri iz Ljutice Bogdana daju sve od sebe kako bi istrošili preostalo vreme.

Foto: Starsportphoto©

 

85. minut - Napušta igru dvostruki strelac Osman Bukari, a umesto njega na terenu je Uroš Spajić.

84. minut -  Bukari je zaustavljen udarcem u lice. Imaće Crvena zvezda slobodan udarac na nekih 20ak metara od gola Vojvodine.

82. minut - Još jednom sjajno reaguje Glazer i sprečava napad Vojvodine iz kornera.

80. minut - Centaršut Nikolića je iskoristio Ivanović i uputio udarac glavom, ali je lopta završila u naručju Izraelca među stativama Crvene zvezde.

79. minut - Svi igrači Vojvodine su u ovom trenutku na polovini Zvezde.

78. minut - Odlično brani Điga gol Crvene zvezde od dugih lopti Vojvodine.

76. minut - SJAJNA ODBRANA! Majstorski je šutirao Lučić, ali spektakularna odbrana Carevića!

75. minut - Žele Hvang i Bukari da prebace težište igre na protivničku polovinu kako bi se rasteretila odbrana i prostor oko Glazerovog gola.

74. minut - Ponovo su pretili fudbaleri Vojvodine, ali je napad prekinut pošto je lopta pogodila Vukanovića u ruku.

71. minut - Znatno ofanzivnija postavka Vojvodine i uspeli su domaći da preuzmu inicijativu, ali se, barem za sada, gosti iz Beograda dobro brane.

Foto: Starsportphoto©

 

70. minut - Šansu dobija i Vladimir Lučić koji je bio standardan kod Bahara u mečevima Lige šampiona. Mesto mu je ustupio Kanga.

66. minut - Nova pauza zbog ukazivanja pobede Mijailovića kojeg je "napucao" loptom Kembel iz blizine i izbio mu vazduh.

64. minut - Završio je Điga na travi pa je trener Vojvodine iskoristio priliku i u igru uveo Ivanovića i Nikolića, a igru su napustili Malbašić i Radulović.

63. minut - Uzavrele su strasti na terenu i svaki duel ima "varnice" u sebi. Jasno je da je za obe ekipe jako važna pobeda danas.

61. minut -  Milosavljević i Mijailović našli su se u duelu. Žutim kartonom je sankcionisan Milosavljević zbog udarca posle starta Mijailovića.

58. minut - Barak Bahar se odlučuje za dve izmene. Igru su napustili Stamenić i Ndiaj, a u igru su ušli Mijatović i Mijailović.

57. minut - Opasno je bilo u 16 metara Vojvodine nakon kornera koji je izveo Kanga. Odličnom intervencijom Carević otklanja pretnju.

56. minut - Posed lopte ubedljivo u korist crveno-belih - 59/41.

53. minut - Zvezda je za sada uputila sedam udaraca ka golu Vojvodine, dok su domaći šutirali četiri puta.

52. minut - Velika šansa za treći gol Crvene zvezde! Odlično je probio Mirko Ivanić, ali je njegov udarac završio tik pored gola Carevića.

51. minut - Dragović je ostao na travi nakon sudara sa Zukićem. Trener domaćih Ranko Popović dobio je žuti karton zbog prigovora.

48. minut - Odličan napad domaćih. Kembel je sjajno proigran, ali nije imao najbolji ugao za šut pa je udarac završio pravo u telu Glazera.

47. minut - Ponovo Vojvodina deluje strpljivije i gradi napade preko sredine terena preko Milosavljevića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme na "Karađorđu". Prvi u napad krenuli su igrači Vojvodine.

POČETAK DRUGOG POLUVREMENA

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45. minut - Samo dva minuta biće nadoknada, iako je dugo trajala provera pogotka Vojvodine.

43. minut - Upravo je Kembel napravio dobru šansu, ali je njegov udarac izblokiran, na loptu je naleteo Vukanović i šutirao preko gola Glazera.

Foto: Starsportphoto©

 

42. minut - Nova greška Malbašića i propada novi napada Vojvodine. Dobro deluje novajlija Kembel na terenu, barem za sada.

41. minut - Zadnja linija Crvene zvezde sada započinje napade gostiju. Na ovaj način želja je da se potroši što više vremena.

38. minut - Loše izgleda Vojvodina pred kraj prvog poluvremena. Nestala je inicijativa i ideja u napadu domaćih. 

Foto: Starsportphoto©

 

36. minut - Potpuna kontrola lopte ekipe iz Beograda. Nova opomena za Carevića ide preko udarca Nedeljkovića, ali samo gol aut.

35. minut - Probali su domaći, ali se Kembel našao u nedozvoljenoj poziciji. Vojvodina je počela da traži put do gola Glazera dugim loptama, dok je na početku meča najviše pretila sa centra igrališta.

33. minut - Crvena zvezda nastavlja da napada gol Carevića.

29. minut - Prva javna opomena na susretu, "požuteo" je Crnomarković zbog grubog starta nad Šerifom Ndiajeom.

27. minut - BUKARIIII! Loše je reagovala odbrana Vojvodine, a odbijenu loptu od Ndiaja je sjajno iskoristio sada već dvostruki strelac!

24. minut - Napušta Brazilac teren, a umesto njega će na teren Norman Kembel.

23. minut - Prva pauza na terenu. Na povredu se žali Mateus Indio. Izgleda da je zadnja loža problem.

21. minut - Ogromna šansa za domaće! Probao je Vukanović, imaće Vojvodina korner.

20. minut - Sjajno igra kapiten Vojvodine Malbašić i za sada dominira na sredini terena.

19. minut - Umirio se malo ritam na terenu. Oba tima su se upustila u razmenu udaraca poput dvojice boksera. Pokušao je Ndiaj, ali nije bio dovoljno spretan.

18. minut - Odmah odgovara Zvezda napadom sa boka preko Bukarija. Pokušao je strelac prvog pogotka da proigra Hvanga, ali nije uspeo.

17. minut - Pokušao je Hvang, ali je njegov udarac izblokiran. Nakon dobre odbrane Vojvodina je probala preko Malbašića, ali je sjajno reagovao Ivanić. Igra se pred golom Crvene zvezde.

16. minut - Dugo je trajala potvrda gola iz VAR sobe, ali je a kraju doneta ispravna odluka.

Foto: Starsportphoto©

 

15. minut - Pravi atomski fudbal se igra u ovim trenucima na stadionu u Novom Sadu.

12. minut - GOL! Vojvodina dolazi do izjendačenja, strelac je Radomir Milosavljević! Odlično je Crnomarković proigrao saigrača, a ovaj preciznim udarcem matirao Glazera.

09. minut - Uspeva Crvena zvezda da uspostavi kontrolu nad loptom i odmah velika šansa! Hvang je pogodio prečku! 

07. minut - Preuzela je Vojvodina inicijativu i iskoristila povlačenje Baharovog tima nakon postignutog gola. 

04. minut - Uzdrmao je ovaj pogodak domaćina. Pravim "blickrigom" Zvezda je povela, ali sada mora da odoli napadima Vojvodine.

03. minut - GOL! Osman Bukari postiže pogodak i prvim udarcem trese mrežu!

 

 

01. minut - Krenuo je susret na "Karađorđu", odlična atmosfera sa tribina i podrška za oba tima.

POČETAK MEČA

16:01 - Vojvodina je odabrala stranu, tako da će prvi loptu imati gosti iz Beograda.

15:54 - Igrači oba tima istrčali su na teren i spremaju se za početak meča.

15:43 -  

 

 

 

PRE MEČA:

Trener Crvene zvezde Barak Bahar kaže da je njegovoj ekipi najvažnije da zabeleži trijumf u Novom Sadu.

- Poznajemo Vojvodinu veoma dobro. Reč je o ekipi koja je u formi i koja je u tom naletu savladala TSC u prethodnom kolu, a mi dolazimo u Novi Sad gde teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo i pobedimo utakmicu. Ne postoji druga opcija za nas - kaže Bahar.

Trener Vojvodine Ranko Popović sa mnogo optimizma čeka današnji susret.

- Ovo je lepa lepa prilika za sve nas da se vidi ono što smo radili do sada. O Crvenoj zvezdi ne treba trošiti reči, to je tim koji igra u Ligi šampiona, imaju po barem dva igrača na svakoj poziciji i koji god sastav da izađe, to je ekipa koja se bori za titulu. Bilo bi lepo da mi imamo odgovor na sve to. Ako uzmemo u obzir kako su momci trenirali tokom ove dve nedelje, uz sve probleme kao što su bili uslovi za rad, ekipa mi je ostavila vrlo malo prostora za neku primedbu. Ko što uvek kažem, više volim da delima pokažemo na terenu, pa neka bude tako - ističe Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija