• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

16:10

KRAJ: Zvezda savladala Krku!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KRAJ: Zvezda savladala Krku!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u okviru devetog kola regionalne ABA lige gostuju Krki uu dvorani "Leon Štukelj".

KRKA - CRVENA ZVEZDA  67:90 (13:26, 12:15, 17:21) 

Grad: Novo Mesto

Hala: Leon Štukelj

Sudije: Tomislav Hordov, Krunoslav Peić, Vojislav Lepetić

KRKA: Hamilton, Stergar, Bobnar, Bačvić, Cerkvenik, Kazins, Jurković, Špan, Škedelj, Radovanović, Macura

CRVENA ZVEZDA: Lazarević, Teodosić, Davidovac, Mitrović, Simonović, Nejpir, Tobi, Bolomboj, Ilić, Nedović, Gedraitis, Jago

 

UŽIVO:

Četvrta četvrtina: 

KRAJ! 

39. minut - Za tri pogađa Jago Dos Santos, a potom je dva puta precizan bio i Majk Tobi, Zvezda ponovo ima +20 - 67:87!

37. minut - Pitanje pobednika je sada i definitivno rešeno, nova trojka za Zvezdu koju pogađa Majk Tobi - 63:81!

36. minut - LAZAREVIIIIIIIIIIIĆ! Trojka za Bačvića na jednoj strani, ponadali su se košarkaši Krke da mogu da uhvate poslednji voz i zakomplikuju situaciju na parketu, ali uzvraća Stefan Lazarević - 63:78!

35. minut - Novi nalet domaćih, ali sada seče Majk Tobi sa pet vezanih poena - 60:75!

Foto: EPA

 

33. minut - Nastavlja se niz Krke, samo je +12 za Zvezdu nakon poena Stregara, ali vraća trojku Stefan Lazarević - 52:67!

32. minut - Serija domaćih 7:0 i odmah tajm-autom reaguje JAnis Sferopulos, nakon dugo vremena Krka ima manje od 20 poena zaostatka, ali čini se da je pitanje pobednika u Novom Mestu rešeno - 49:64!

Treća četvrtina: 

30. minut - Crveno-beli pred poslednju četvrtinu imaju +20, prednost gostiju umanjio je Kazins pogotkom uz faul Gedraitisa - 42:62!

29. minut - SIMONOVIIIIIIIIĆ! Raspoložen je crnogorski reprezentativac koji pogađa novu trojku, ima već deset poena u trećem periodu - 39:62!

28. minut - Novi poeni za Majka Tobija na jednoj, na drugoj Jurković pogađa - 39:59!

27. minut - Raspucani su i jedni i drugi u finišu trećeg kvartala, za tri pogađa Jan Špan - 37:57!

26. minut - Uzvraća istom merom Marko Simonović na drugoj strani i vezuje pet poena. Prvo lagano zakucavanje, a potom i trojka posle asistencije Teodosića - 35:57.

25. minut - Serija 5:0 domaćih preko Stregara, vraća se Krka na "samo" -20 i odmah tajm-autom reaguje Janis Sferopulos - 32:52!

24. minut - Raste prednost Crvene zvezde, pitanje pobednika davno je rešeno. Nastavlja Luka Mitrović da razigrava saigrače, ali i ponetira pod košem sada je 27:52!

22. minut - Dominira u ovim momentima Džoel Bolomboj, sada snažno zakucavanje preko Radovanovića za +20 - 25:45!

Foto: kk crvena zvezda

 

21. minut - Sjajan potez Džoela Bolomboja pod košem Krke, naterao je ruski reprezentativac Macuru na faul i uz to pogodio. Nažalost, ne koristi dodatno slobodno bacanje - 25:43!

Druga četvrtina: 

20. minut - Vraća trojku Radovanović za kraj prvog poluvremena, Zvezda ima sigurnu prednost na poluvremenu - 25:41!

19. minut - JAGOOOOOOOO! Druga trojka za crveno-bele, namestio se Brazilac u tranziciji i pocepao mrežicu u dvorani "Leon Štukelj" - 22:41!

17. minut - Razigrali su se Marko Simonović i Stefan Lazarević koji vezuju četiri poena i donose Zvezdi maksimalnih +16 - 22:38!

16. minut - Na jednoj strani siguran je Kazins, na drugoj strani pogađa Nemanja Nedović. Tajm-autom reaguje trener domaćeg sastava - 20:34!

15. minut - "Crne minute" u oba tabora prekida Cerkvenik pogotkom za tri poena, ali vraća to na drugoj strani pod košem Majk Tobi - 18:32. 

13. minut - Serija promašaja na obe strane, muči se Zvezda u šutu za tri poena, samo jednu je pogodio Nemanja Nedović.

Foto: Starsportphoto©

 

12. minut - Seriju Crvene zvezde prekida Škedelj, Slovenac na drugoj strani faulom zaustavlja Dejana Davidovca, ali neće biti penala - 15:30!

11. minut - Na parketu je Šabaz Nejpir, sada Amerikanac razigrava Majka Tobija koji vezuje četiri poena - 13:30!

Prva četvrtina: 

10. minut - Dejan Davidovac stavlja tačku na prvu četvrtinu posle asistencije Miloša Teodosića, Zvezda ima velikih +13!

9. minut - Prekida seriju gostiju pogotkom za tri poena Hamilton, a potom i grešku Zvezdine odbrane koristi Jurković - 13:24!

8. minut - Sada Mitrović sam završava akciju pod košem, crveno-beli su naumili da pitanje pobednika reše već u prvoj četvrtini - 8:24!

7. minut - Sjajan je Mitrović pod košem, već četiri asistencija ima centar Crvene zvezde, sada je u uglu pronašao samog Tobija koji pogađa - 8:22. 

6. minut - NEDOVIIIIIIIIĆ! Evo je prva trojka za crveno-bele večeras, a potom i faul u napadu domaćina, na liniju penala ide Luka Mitrović. Siguran je bio kapiten Zvezde i dodatno uvećao prednost gostiju iz Beograda - 6:20!

Foto: Starsportphoto©

 

5. minut - Raste prednost Zvezde, četiri poena vezuje Džoel Bolomboj, ali na drugoj strani uz faul uzvraća Juri Macura - 5:15. 

4. minut - Evo ih prvi poeni za Krku večeras, ali i dalje raste Crvena zvezda pogađa Luka Mitrović iz reketa, na drugoj strani polovličan učinak Macure sa linije penala - 1:11. 

3. minut - Raste prednost Zvezde, Krka i dalje bez poena. Nedović je ubacio iz teške pozicije za dva - 0:9.

2. minut - Raspoložen na startu meča je Gedraitis, novi poeni za Litvanca nakon atraktivne asistencije Luke Mitrovića. Potom se u strelce upisuje i Nemanja Nedović sa poludistance - 0:6! 

1. minut - Utakmica je počela, odmah dobar napad crveno-belih i laki poeni za Rokasa Gedraitisa. Na drugoj strani liniju je nagazio Stergar - 0:2. 

16:12 - Crvena zvezda je u Novo Mesto stigla nakon ubedljivog poraza od Milana u destom kolu Evrolige. 

16:10 - Dobro došli na lajv prenos meča devetog kola ABA lige između Krke i Crvene zvezde. Sve detalje sa ove utakmice uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!
Jasno kao dan

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!

U "Čapajevu", sovjetskom filmskom klasiku iz 1930-ih, koji je još uvek dobro poznat u ruskoj i ukrajinskoj popularnoj kulturi, poznata ključna scena prikazuje "psihološki napad". U filmu se ovo ne odnosi na propagandu ili informacioni rat, kao što bismo sada mogli pretpostaviti. Umesto toga, napad je disciplinovano napredovanje preko pravog bojnog polja, izvedeno sa toliko sjaja da gotovo uspaniči branioce u porazu. U starom sovjetskom filmu, ovaj napad je odbijen.

15.05.2024

19:37

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija