• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

23:06

Grk oduševljen! Sferopulos: Znate koliko sam želeo da dođe Topić

Starsportphoto

Crvena zvezda

Grk oduševljen! Sferopulos: Znate koliko sam želeo da dođe Topić

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos otkrio je da je povratak Nikole Topića u ekipu bila njegova želja i da jedva čeka da sarađuje sa talentovanim plejmejkerom.

Topić se večeras i zvanično vratio u crveno-bele posle nekoliko meseci provedenih na pozajmici u Megi. Sin legendarnog Zvezdinog igrača Milenka Topića oduševio je sve svojim igrama u dresu beogradskog kluba.

Grčki stručnjak na novogodišnjem koktelu kluba sa Malog Kalamegdana nije skrivao zadovoljstvo zbog povratka mladog organizatora igre. 

- Znate koliko sam želeo da Nikola Topić dođe u tim. On je jako talentovan igrač, on će pomoći timu, mlad je i moći će da napreduje i da bude još bolji - rekao je Sferopulos.

Foto: Starsportphoto

Nikola Topić

Zvezdin trener nije siguran da li će košarkaš zaigrati već protiv Panatinaikosa u četvrtak u Atini u okviru 17. runde Evrolige.

- Videćemo. Neću da ga forsiram za prvi meč, treniraće i danas i sutra, ali da li će igrati sa Panatinaikosom, odluka će biti doneta pred sam meč. To je igrač na kojeg ja dosta računam - dodao je Grk.

Pored Topića, u Zvezdu je nedavno stigao i Fredi Gilespi iz Bajerna.

- Trebaju nam promene, da dodamo novoprispele igrače u roster, da izgradimo hemiju, da budemo produktivni. Svi treba da znaju šta treba da rade na terenu - zaključio je Sferopulos. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija