• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2023

09:11

Ndijaje na izlaznim vratima, Zvezda započela pregovore

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ndijaje na izlaznim vratima, Zvezda započela pregovore

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Šerif Ndijaje uskoro bi mogao da napusti Beograd.

Došao je Šerif Ndijaje  kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu. Plaćen je četiri miliona, a ugovor je potpisao do 2026. godine. Ipak, nije se Senegalac baš najbolje snašao u crveno-belom dresu, tako da bi uskoro mogao da se rastane sa timom sa "Marakane".

Izgleda da je Ndijaje blizu povratka u Tursku, a tamošnji novinar Jabiz Sabunčoglu podelio je informaciju da  napadač želi ponovo da obuče dres od Adane iz koje i došao u Crvenu zvezdu.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Isti izvor navodi da su rukovodioci dva kluba već počeli pregovore koji za cilj imaju povratak Senegalca povratak u Tursku.

Zasad više informacija nema, ali zbog celokupne situacije čini se kako bi ova ideja mogla da bude ostvariva.

Adana u napadu za sada ima iskusnog Marija Balotelija i Embaja Nijanga, tako da je pitanje koliko bi prostora tu imao Ndijaje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija