• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2024

12:45

Zvezda ostaje bez reprezentativca? Ljubimca "delija" želi AEK!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda ostaje bez reprezentativca? Ljubimca "delija" želi AEK!

Podeli vest

In Bom Hvang, fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Južne Koreje, na meti je AEK-a, prenose grčki mediji.

Najskuplje pojačanje u istoriji Crvene zvezde, Hvang je plaćen pet i po miliona evra, mogao bi tokom zime da napusti redove šampiona Srbije, ako je verovati Grcima, pa bi tako razlaz usledio posle samo šest meseci.  Portal "Sportdog“ piše da je AEK pokazao ozbiljno interesovanje za ljubimca navijača Zvezde, ali da ima nekoliko prepreka da bi završili posao. 

Naime, sutra ističe prelazni rok, pa im ponestaje vremena, a problem je i to što Olimpijakos ima procente od dalje prodaje Korejca, klauzula koja je stavljena pri odlasku u Zvezdu, tako da se i njihov veliki rival pita oko svega. Takođe, ističu Grci da je Havng na ružan način otišao iz Olimpijakosa, a sada želi da ode iz Zvezde u koju je stigao pre svega zbog Lige šampiona. 

 

Foto: Starsportphoto

In Bom Hvang

 

Inače, ovo nije prvi put da AEK pokušava da dovede Hvanga. Hteli su ga i u leto 2022, ali je odlučio da dođe u Olimpijakos. Jedan klub iz Bundeslige je navodno pitao za Hvanga, a  Zvezda je tražila sedam miliona za njega, pišu Grci, kao i da je malo verovatno da bi AEK mogao da ga kupi za manje novca nego što su crveno-beli potrošili letos kada su ga učinili najskupljim u istoriji kluba. Spominje se da postoje određeni "finansijski problemi" po Hvanga u Beogradu, a dodaje se i da je Zvezda ispala iz Evrope, tako da će klub tokom proleća igrati samo domaću ligu koja nije naročito atraktivna Južnokorejcu. ​Podsećaju Grci da je trener Vladan Milojević imao dobru saradnju sa rukovodstvom AEK-a, u kome je kratko radio, pa se nadaju da bi mogao da im pomogne pri transferu.

Foto: Starsportphoto

In Bom Hvang

 

Hvang je odigrao 18 utakmcia za Crvenu zvezdu prošle jeseni i zabeležio je dva gola i dve asistencije, dok ga Milojević još nije upoznao na pripremama zbog obaveza sa reprezentacijom Južne Koreje na Azijskom kupu nacija. Hvang je na Azijskom kupu i čeka ga danas duel sa Saudijskom Arabijom u osmini finala. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija