• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

08.04.2024

20:31

I FIBA hvali Nikolu Topića! Bilo koji NBA tim imaće puno sreće da odabere Srbina!

Starsportphoto

Crvena zvezda

I FIBA hvali Nikolu Topića! Bilo koji NBA tim imaće puno sreće da odabere Srbina!

Podeli vest

Dva i po meseca još ostalo je do NBA drafta.

Predviđanja su da će Nikola Topić zauzeti jako visoku poziciju, pa je zato FIBA odlučila da dodatno predstavi najvećeg bisera srpske košarke.

Kako ceo svet priča o košarkašu Crvene zvezde, tako je Svetska kuća košarke odlučila da kroz intervjue sa različitim sagovornicima dodatno otkrije sve kvalitete 18-godišnjeg plejmejkera.

- Mislim da je stvarno biser, ne samo Crvene zvezde, već i srpskog nacionalnog tima, kao i da bi trebao da preuzme kormilo reprezentacije narednih godina - rekao je sportski direktor crveno-belih Milan Dozet.

Mnogi NBA skauti su takođe oduševljeni potencijalom Topića.

Foto: Starsportphoto©

 

- Već sada može da doda svaku asistenciju iz udžbenika. Kada uđe u reket odbrana se skupi, a tada nema milosti kada dođe momenat za donošenje odluka. Košarka se okrenula igračima kao što je Topić. Onima koji poseduju kombinaciju veština i dimenzija. Ima potencijal da bude NBA Ol-star. Topić je tip igrača koji igra za pobedničke timove - rekao je Kori Tuluba.

U zaključku u tekstu FIBA se navodi da će bilo koji NBA tim imati puno sreće da odabere Srbina na draftu.

- Kada se uzme u obzir njegov istorijat liderstva i pobeda na svim nivoima takmičenja koje je igrao u karijeri, ne bi trebalo da bude iznenađenje ako Topić uradi upravo to u bliskoj budućnosti, kako za reprezentaciju Srbije tako i za bilo koji tim koji ga izabere na predstojećem NBA draftu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija