• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj. V.

10.04.2024

11:30

Baš nas briga za Partizan! Ove reči trenera i igrača Zvezde su čekali navijači

Starsportphoto

Crvena zvezda

Baš nas briga za Partizan! Ove reči trenera i igrača Zvezde su čekali navijači

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos pred duel s Efesom u poslednjem kolu regularnog toka Evrolige (četvrtak 19.30) izjavio je da ga ne zanima da li njihova pobeda može da pomogne Partizanu.

Naime, ako crveno-beli slave u Istanbulu protiv dvostrukog šampiona Evrolige, Partizan ima mogućnost da izbori plej-in ovog takmičenja.

Dan pred meč naravno da nije moglo bez pitanja o tome da li će tim sa Malog Kalemegdana pomoći "večitom rivalu".

Strateg Zvezde, Janis Sferopulos ističe da njegovi puleni moraju da gledaju sebe i da ne razmišlja o Partizanu.

- Gledajte, za mene smo mi najbitniji. Mi ćemo igrati za nas, nećemo igrati za druge, iako ih poštujemo. Za nas je meč važan, nevezano za druge - rekao je Grk.

Foto: Starsportphoto

Janis Sferopulos Džoel Bolomboj

 

Biće Zvezda oslabljena u ovom duelu, neće moći grčki stručnjak da računa na sve igrače.

- Nikola Topić još uvek nije trenirao, samo je pomalo individualno radio na snazi i mišićima. Dejan Davidovac je bolestan, videćemo sutra na treningu hoće li igrati. Stefan Lazarević je povredio Ahilovu tetivu - dodao je Sferopulos.

Jednog od najboljih igrača Crvene zvezde Džoela Bolomboja su pitali da li misli da će navijači Partizana navijati za Zvezdu.

- Zabavno je iako se to ne događa. Mi nismo previše zabrinuti oko toga. Tako je kako je, tako da ne možemo da brinemo da li Partizanu treba pobeda. Moramo biti bolji svaki dan, kreće plej-of ABA lige. O mnogim stvarima brinemo sami - podvukao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija