• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

11.04.2024

18:30

Kraj! Najcrnji poraz Zvezde otkad igra Evroligu! Haos, pa isključenja, a na kraju sramota! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Kraj! Najcrnji poraz Zvezde otkad igra Evroligu! Haos, pa isključenja, a na kraju sramota! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Efesa deklasirali su Crvenu Zvezdu 100:55 u poslednjem kolu ligaškog dela Evrolige.

 

 

 

EFES - CRVENA ZVEZDA 100:55 (15:11, 30:20, 31:18, 24:11)

Istanbul.

Dvorana: Sinan Erdem

Sudije: Huan Karlos Garsija, Pjotr Pastusjak, Ugo Tepenije

EFES: Larkin, Buboa, Brajant, Tundža, Ončel, Klajburn, Gazi, Tompson, Holac, Plajs., Osmani, Jilmaz, Daum, Vilis, Jildizli, Altuntaš, Demirel, Džouns, Okuru.

CRVENA ZVEZDA: Smart, Teodosić, Lazić, Nedović, Do Santos, Hanga, Tompkins, Mitrović, Ilić, Gedraitis, Tobi, Bolomboj, Giolespi. 

 

TOK MEČA

ČETVRTA ČETVRTINA

40. minut - Kraj utakmice! Pobeda Efesa 100:55 kojom su se plasirali u plej-in, a košarkašew Partizana ostavili bez razigravanja.

38. minut - Promašaj Holaca ne pogađa ni Zvezda. Ipak, stiže trojka Hange – 92:53.

37. minut - Prazan hod obe ekipe, i jedni i drugi čekaju kraj. Hanga je fauliran. Polovičan je Mađar – 92:48.

36. minut - Brajant promašuije, a i Smart nije precizan. Dobra odbrana Zvezde, a potom Gedratis dobija dva bacanja. Polovičan je bio Litvanac – 92:47.

35. minut - Auuuuu, Efes je nemilosrdan! Sada je 92:44. I Smart se konačno upisuje u strelce u poslednjoj deonici 92:46.

 

 

34. minut -  Novi incidenti na parketu isključeni su Džons i Bolomboj! Posle nesportskog ponašanja Džounsa i odgurivanjem Branka Lazića. Bolomboj je stao u odbranu kapitena i pogurao se sa Amerikancem. Obojica su isključena posle gledanja snimka.

33. minut - Ilajdža Brajant ne staje. Igra bez greške. Efes na plus 31! Smart nije uspeo za tri poena. 

32. minut - Zvezda se potpuno predala. Efes grabi ka pobedi i plej-inu.

TREĆA ČETVRTINA

 

 

30. minut - Teodosić promašuje za tri. A onda u sledećem napadu, dobija isključenje! Zvezdin plej se iznervirao zbog egzibicionog poteza Tompsona, smatrao je to nesportskim potezom. Najpre je dobio tehničku grešku a potom je isključen! Potom je potpuno pobesneo, krenuo je da se obračuna sa sudijama, ali je na kraju ipak napustio teren. Kraj treće deonice 76:44

 

 

29. minut - Da i Brajant nešto promaši, ali Hanga pravi faul na Vilisu. Na drugoj strani Hanga je bio polovičan sa penala, ali Vilis uzvraća 72:44. 

28. minut - Laki poeni Klajburna, greška Teodosića, pa faul Tompkinsa. Siguran je Vilis sa linije bacanja 68:41. Lepo se Teodosiću otvorio Nedović. Laki poeni 68:43.

27. minut - Klajburn, Vilis, Brajant - nova trojka 64:39. Nedović uzvraća dvojkom 64:41. 

26. minut - Hanga pik sa Mitrovićem, Okuru pravi faul. Mitrović jedno od dva sa penala 59:39. Okuru zakucava, Zvezdina odbrana sada je kao sir 61:39.

25. minut - Larkin u prodoru, pa Osmani, ide u korak i baaaam, novo zakucavanje 56:39. Nedović promašuje za tri,

24. minut - Jago je ukrao loptu Larkinu, Mitrović protiv Osmanija, nema koša. Prekršaj Osmanija, sada se igra u brzom ritmu. Nedović napada Plajsa, sjajan potez, koš uz faul - 54:39,

23. minut - Osmani pogađa za tri poena. Na drugoj strani precizan Bolomboj, a potom trojka Klajburna – 54:33.

22. minut - Jago promašuje, sam je Klajburn, ali veliki promašaj. Mitrović do Bolomboja koji hvata loptu kao vruć krompir. Osmani tri poena za plus 20 - 51:31

21. minut - Efes je propustio prvi napad, dobra odbrana Zvezde, Jago napamet baca alej up. Holac pogađa za tri.

 

 

DRUGA ČETVRTINA

20. minut - Osmani za tri - 43:27. Odlično dodavanje Mitrovića za prve poene Nedovića večeras 43:29. Brajant je nezaustavljiv, evo novih poena 45:29. Gedraitis pogađa za kraj poluvremena 45:31.

19. minut - Mitroviiić!!! Isticalo je vreme, Luka je morao da šutira iz teške situacijew io pogodio je 40:26. Vilis promašuje, Bolomboj dolazi do lopte, dodaje Hangi - faul! Pogađa jedno od dva 40:27.

18. minut - Mitrović ima dva bacanja posle faula. Oba puta je precizan sa linije slobodnih bacanja 38:24. Bolomboj je odlično zaustavio Vilisa, ali Brajant je ostao sam 40:24.

17. minut - Uspeva da poentira Rokas Gedraitis 35:22. Brajant preko Bolomboja za tri 38:22. Nova greška Hange. 

16. minut - Nije prošlo dodavanje Teodosića, Vilis je presekao, lopta ide do Brajanta - faul! Precizan je oba puta sa penala 35:20. Jago dobija rampu od Vilisa. 

15. minut - Tompkins promašuje, ali Gedraitis ubacuje loptu kroz obruč. Brajant pogađa dva uz faul, Tompkins kasni sa faulom - 31:18. Laki poeni Teodosića 31:20. Bobua promašuje. 

14. minut - Jago odlično udvojen, uzeli su mu loptu košarkaši domaćih, ali na kraju ipak nekao crveno-beli dolaze do lopte, a Bolomboj zakucava 26:16. Mekana odbrana Gedraitisa, a Brajant pogađa 28:16. 

13. minut - Osmani nije pogodio prvo, ali jeste posle ofanzivnog skoka, Lazić promašuje, Brajant u prodoru, pogađa, odlepio se Efes na plus 9 - 23:14. Reaguje Sferopulos tajm autom.

12. minut - Izgubljen napad za turski tim. Greši i Tobi, aut, lopta je domaće. Bobua promašuje za tri, ali Tompson pogađa sa poludistance 19:14. Deseta izgubljena lopta za Zvezdu. Teodosić pravi kiks. 

11. minut - Dobar pas Osmanija, Okuru sam na zakucavanju 17:11. Teodosić do Tompkinsa ide trojkaaaa 17:14. 

 

 

PRVA ČETVRTINA

10. minut - Loše dodavanje Klajburna, izgubljena lopta za domaće. Jago greši, Osmani seče loptu. Osmani promašuje za tri, Teodosić za Lazića, koji pravi grešku u koracima. Kraj prve deonice.

9. minut - Greše domaći, tečan i brz napad Zvezde Mitrović je ponovo precizan 15:11. Promašuje Klajburn, pa faul Plajsa. Jago baca Mitroviću loptu u kolena. Napad za Efes.

8. minut - Teodosić promašuje, lopta je za Efes, novi poeni za turski tim 15:7. Jago Dos Santos odlično probio, asistirao Mitroviću koji pogađa 15:9.

7. minut - Larkin ne pogađa sa osam metara, pa Jago Dos Santos dobija prekršaj. 

6. minut - Plaj za tri poena 11:3. Mitrović je ćušnuo nekako loptu u koš 11:7

5. minut - Greše Turci, ali greši i Gedraitis. Ušao je Teodosić. Osmani atraktivno zakucava, kasnio je Bolomboj. Nedović za tri, nema koša, Plajszakucava na drugoj strani 8:5.

4. minut - Klajburn dobija rampu od Gedraitisa. Jago pogađa za tri. Vodi Zvezda 5:4.

3. minut - Klajburn promašuje, greši Hanga Holac lako poentira. Nedović ne pogađa za tri. Užasan šut Plajsa. Još jedna greška Hange, neverovatno u kakvom je kontraritmu. 

2. minut - Nesporazum Hange i Nedovića, još jedna izgubljena lopta za beogradski tim. Klajburn ne pogađa, Nedović napada Osmanija, ali veliki promašaj. Sve ispravlja Bolomboj prvim poenima 2:2.

1. minut - Gedraitis nije uspeo da poentira, ali odličan prodor i lep poen Larkina 2:0. Nova greška crveno-belih lopta se odbila o Hangu i otišla u aut.

 

UŽIVO:

 

19.20 - Zvezda je u Istanbul otputovala bez Topića, što se i ranije očekivalo. Međutim, uz Topića neće nastupiti Dejan Davidovac i Stefan Lazarević.

19.15 - Efes igra u dobroj formi, u poslednjih šest mečeva turski tim ne zna za poraz, a poslednji put je poraženi od Partizana. Zvezda hoće pobedom da završi sezonu, ali daleko je od prave forme. Samo jedna pobeda u poslednjih devet evroligaških utakmica ne hrabri, ali...

19.10 - U prvom meču ove sezone odigranom u Beogradskoj Areni Crvena zvezda je pobedila Efes 97:83.

18.50 - Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos ovako je najavio meč:

- Za mene smo mi sami sebi najbitniji. Igraćemo za nas, nećemo za druge, mada ih respektujemo, Za nas je ovaj meč važan, nevezano za druge, poslednji meč ove sezone, drugačiji od prvog koji smo dobili jer sada imaju pun roster. Moramo da se borimo svim snagama, da budemo pametni i pratimo plan. Imaju mnogo kvalitetnih i dobrih igrača, znamo da su u dobrom momentumu, ali ćemo dati sve od sebe - poručio je Sferopulos.

18.45 - Zvezda zauzima 16. poziciju sa skorom 11-22, dok je Efes 10. sa učinkom 16-17 i pobedom bi obezbedio mesto u plej-inu.

18.30 - Dobro veče i dobro došli na blog uživo meča Efes - Crvena zvezda na portalu Informer.rs.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija