• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

15.04.2024

21:40

Čović o skandiranju navijača: Ako neko misli da može bolje neka dođe!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Čović o skandiranju navijača: Ako neko misli da može bolje neka dođe!

Podeli vest

Prvi čovek crveno-belih prokomentarisao povike "Uprava napolje".

Nije večeras "Beogradska arena" bila ispunjena kao tokom većeg dela sezone, ali i mali broj okupljenih navijača na utakmici Crvene zvezde i Studentskog centra iskalazo je nezadovoljstvo nakon slabog izdanja izabranika Janisa Sferopulosa. 

"Uprava napolje", vikali su navijači u "Beogradskoj areni", a odmah nakon utakmice stigla je reakcija prvog čoveka Crvene zvezde - Nebojše Čovića. On je u emisiji "U obruču" analizirao čitavu sezonu i dotakao se nezadovoljstva pristalica crveno-belih. 

- Ta priča oko navijača, Delije bljuju vatru, a ono neko sa Instagrama prenet. Mi pratimo to medijski i vidimo kakva se atmosfera pravi. Mi neuspešni sa šest trofeja, i 36 miliona budžeta, a neki sa jednim trofejom i 60 miliona evra. Evo i večeras je jedna grupa vikala "Uprava napolje." Nikakav problem. Dođite, ko misli da može bolje. To sam prevazišao i sa mojim sinom dok je bio, dok su bili naručene parole "kupi mi tata klub". Niti se merim, ko može bolje, slobodno - rekao je Čović. 

Foto: Starsportphoto©

 

Crveno-beli već godinama ne uspevaju da se plasiraju u plej-of Evrolige, a poslednji put ih je doigravanja koštao Fenerbahče koji je u poslednjem kolu savladao Darušafaku. 

- Jeste, kada je Fenerbahče trebalo da pobedi Darušafaku, a Željko Obradović je vodio Fener i nije pobedio.  Prošle sezone je bilo 17 pobeda i 17 poraza, bili smo blizu, bili smo 10. da je bio plej-in. Kako bi vi najavili novi početak sezone, bili bismo osmi, bila bi loša sezona, ima niz faktora koji utiče, nemam razloga da se pravdam i upoređujem sa drugima. Nikada nismo imali zatvoren budžet do kraja, naš budžet nije 20 miliona kao kod nekih, nemamo crni deo budžeta, kod nas je 12 miliona bruto, lako možete da izračunate budžet. Igrači ne smeju da pređu 60 odsto od budžeta. 12,2 miliona je budžet za nas - podvukao je Čović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija