• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

27.04.2024

13:22

Miljenik "delija" ubeđen! Osvojiću Ligu šampiona!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Miljenik "delija" ubeđen! Osvojiću Ligu šampiona!

Podeli vest

Ubeđen sam u to da ću da osvojim jednog dana Ligu šampiona kao trener, ubeđen sam, kaže Miloš Degenek (29), fudbaler Crvene zvezde.

Defanzivac koji je u tri navrata oblačio dres crveno-belih, nema dilemu čime će se baviti u budućnosti i veruje da će biti i te kako uspešan kao trener.

Na pitanje da li bi više voleo da bude kao Pep Gvardiola ili Jirgen Klop, Degenek nije imao dilemu!

- Biću kao Čolo Simeone, a ubeđen sam u to da ću da osvojim jednog dana Ligu šampiona kao trener, ubeđen sam - rekao je Degenek u podskastu "Triling".

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Jednog trenera iskusni reprezentativac Australije posebno ceni.

- Angelos Postekoglu me je uveo u reprezentaciju, kasnije me je trenirao u Jokohami. On je svojeglav, drži se svojih principa, jednostvano je takav... Dobar sam sa njim i sa njegovim pomoćnicima, prvom prlikom kad budem mogao da odem u Englesku, biću par dana njihov gost, jer me mnogo zanima kako funkcioniše sistem u jednom tako velikom sistemu kakav je Totenhem. Želim da jednog dana budem trener i to bi mi baš koristilo - kaže prekaljeni štoper.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Govorio je Degenek i o bogatoj internacionalnoj karijeri.

- Uh, igrao sam u mnogo klubova, u Americi sam bio u malom gradu, ali je to organizacija koja je ubedljivo najbolja. Sa druge strane Japan je nešto posebno, od arhitekture, kulture, pa sve do fudbalske lige koja je i dalje mlada. Namerno sam izostavio Zvezdu iz ove priče, svima je jasno šta mislim o Zvezdi jer sam se u nju tri puta vraćao. Niko ne može da mi kaže da voli Zvezdu više od mene, mislim da smo se samo Milijaš i ja po tri puta vraćali..

Najlepše uspomene vezane za Zvezdu su mu kada je u novembru 2018. godine na "Marakani" srušen Liverpul (4:0).

- Niko nije verovao, pa ni mi, pošto smo tamo izgubili 4:0. Ko se tome nadao... Mi smo tom pobedom mnogo poremetili grupu i tako malo 'zeznuli' Liverpul. Bilo je nerealno čuvati Van Dajka, sećam se da sam dobio prvi duel i da sam bio veoma uzbuđen, skočio sam više od njega. To je gromada od čoveka, ima 105 kilograma, a ja 80. On svaka tri dana igra utakmice, i Liverpul igra utakmice u tom ritmu, mi na to nismo navikli. To je jednostavno moć - kaže Miloš Degenek.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija