• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2015

22:37

BAJERN ZAPINJE Šalke odneo bod iz Minhena - 1:1

Fudbal

BAJERN ZAPINJE Šalke odneo bod iz Minhena - 1:1

Podeli vest

Volfsburg nije iskoristio kiks šampiona, osvojio samo bod u Frankfurtu (1:1)

 

Dva prolećna kola - nijedna pobeda Bajerna! Posle poraza od Volfsburga (4:1), Bavarci su upisali remi sa Šalkeom kod kuće - 1:1 (0:0). Sreća za šampiona Nemačke je što ni najbliži pratilac na tabeli Volfsburg nije osvojio više od boda, pa je ostalo ubedljivih osam poena razlike na vrhu.

Moglo je da bude još čupavije za Bajern da Čupo Moting nije promašio jedanaesterac u 18. minutu! Tada su Bavarci ostali sa igračem manje, jer je isključen Žerom Boateng. Ipak, tim iz Minhena je prvi došao do gola, strelac je bio Arjan Roben u 62. minutu. Izjednačenje je stiglo 10 minuta kasnije, doneo ga je Benedit Huvedes.

Volfsburg je remizirao sa Ajntrahtom u Frankfurtu, pa je propustio priliku da se približi Bajernu na obećavajućih šest bodova zaostatka. Istina i taj jedan bod "vukovi" su ščepali dva minuta pre kraja preko De Bruina.

Borusija Menhengladbah je iskoristila remi Volfsburga i minimalnom pobedom na svom terenu nad Frajburgom prošla je "vukovima" na pet bodova zaostatka.

 

BUNDES LIGA

19. kolo

Utorak

Bajern - Šalke  1:1 (Roben 62 - Huvedes 72)

Borusija M. - Frajburg 1:0 (Herman 23)

Ajntraht - Volfsburg 1:1 (Ajgner 58 - De Bruin 88)

Hanover - Majnc 1:1 (Brijan 26 - Soto 77)

Sreda

Borusija D. - Augsburg  20.00

Keln - Štutgart  20.00

Herta - Bajer L.  20.00

Hofenhajm - Verder  20.00

Paderborn - Hamburg  20.00

Tabela: Bajern 46, Volfsburg 38, Borusija M. 33, Šalke 31, Augsburg 30, Bajer L. 29...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija