• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sport360.com

04.02.2015

10:42

SLADAK ŽIVOT Vučinić: Vrh mi je u Abu Dabiju, ne vraćam se u Evropu

Fudbal

SLADAK ŽIVOT Vučinić: Vrh mi je u Abu Dabiju, ne vraćam se u Evropu

Podeli vest

Nadam se da još dugo ostati u Emiratima, rekao za "Sport 360" fudbaler Al Džazire Mirko Vučinić

 

Mirko Vučinić uživa u Abu Dabiju i nema nameru da se vraća fudbalu u Evropi! Bez obzira što ima samo 31 godinu i mogao bi još nekoliko sezona da igra za vodeće klubove na kontinentu, kapiten reprezentacije Crne Gore je u Emiratima pronašao svoju oazu mira i kaže da nema želju da je još dugo napusti.

Vučinić je letos, na opšte iznenađenje, iz Juventusa prešao u Al Džaziru iz Emirata, iako su ga zvali brojni klubovi iz Italije, a važio je i za potencijalno pojačanje Arsenala.

- Prelep je život u Abu Dabiju. Srećan sam u ovom gradu, u ovom klubu. Nadam se da ću još dugo ostati ovde, mada se o tome najviše pita Al Džazira. Odluka da prihvatim ponudu i dođem ovde je bila pun pogodak. Moja porodica je ovde srećna, deci je lepše nego u Italiji, postižem redovno golove za moj tim, tako da me sve to čini mnogo radosnim - rekao je Mirko Vučinić za nedeljnik "Sport 360".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija