• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2015

12:25

TERZIĆ: Ne ucenjujem nikoga, ali Zvezda mora da gleda svoj interes

Fudbal

TERZIĆ: Ne ucenjujem nikoga, ali Zvezda mora da gleda svoj interes

Podeli vest

Videli ste kako je Partizan postupio sa Pantićem i nije ga odveo na pripreme. Zvezda je bila korektna, dodao je Terzić


Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da nije ucenjivao Darka Lazovića tako što mu je tražio da prolećni deo sezone igra besplatno, već da se ugovor revidira kako bi imao slična primanja kao ostatak tima.

- Klub nije postavljao uslove, već smo Lalatović i ja obavili razgovore da Darkom, a isto će uraditi i Slaviša Kokeza. Želimo da definišemo status jer je malo neuobičajeno da Lazović ima platu od 250.000 evra godišnje, a drugi najplaćeniji igrač u ekipi Luković 120.000. To je u ovim uslovima neprimerena plata - rekao je Terzić Tanjugu.

Terzić je potrvrdio da crveno-beli duguju Lazoviću 550.000 evra, kao i da žele da sklope dogovor oko dinamike isplate.

- Nebojša Čović je revidirirao svima ugovore, osim sa njim. Zašto je imao toliki ugovor? To su sve pitanja za prethodno rukovodstvo. Lazović je ukupno koštao Zvezdu 1,5 miliona evra i samo štednjom možemo da stanemo na noge. Prethodno je sve bilo iživljavanje. 

Terzić je Lazovićev slučaj uporedio sa Danilom Pantićem iz Partizana, kome takođe ugovor ističe na kraju sezone.

- Videli ste kako je Partizan postupio sa Pantićem i nije ga odveo na pripreme. Zvezda je bila korektna, ali osim Lukovića, samo dva igrača zarađuju preko 80.000 evra. Svi ostali 20.000 manje i trener Lalatović mora da proceni da li je Lazovićev doprinos četiri puta veći od njihovog.

Terzić smatra da su Lazovićevi menadžeri gledali svoj interes, ali ne i kluba.

- Ako su mu već pronašli klub, mogli su ljude iz Đenove da dovedu u Zvezdu i plate određeno obeštećenje. Nije problem što je otišao u Italiju, ali i mi moramo da imamo neki interes.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija