• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.02.2015

07:11

DIJARA - LAZOVIĆ tandem koji želi Stanojević u Pekingu

Fudbal

DIJARA - LAZOVIĆ tandem koji želi Stanojević u Pekingu

Podeli vest

Predsednik Antalije tvrdi da neće tako lako prodati Lamina Dijaru

 

Danko Lazović stiže u Peking Enterprajz, a za njim bi mogao - Lamin Dijara! Njih dvojica se nisu srela u napadu Partizana, ali postoji mogućnost da ih trener Aleksandar Stanojević spoji u svom novom kineskom klubu.

Turski mediji tvrde da su na adresu Antalijaspora stigle dve ponude iz Kine za najboljeg strelca ekipe Lamina Dijaru, a da je jedna od njih od Peking Enterprajza, koji će u narednoj sezoni predvoditi Stanojević.

Kako tvrde Turci, Dijara je već počeo pregovore sa zainteresovanim klubovima i navodno traži platu od milion evra po sezoni.

Predsednik Antalijaspora Gideon Genčer, pak, tvrdi da neće tako lako pustiti Senegalca da ode.

- Lamin nam je neophodan da bismo se vratili u prvu ligu. Drago nam je što nam stižu ponude za njega, ali morala bi da neka od njih da bude mnogo jaka da bismo je prihvatili - uverava Genčer.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija