• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.02.2015

20:51

LIGA ŠAMPIONA: Velika pobeda Monaka u Londonu - 3:1

Fudbal

LIGA ŠAMPIONA: Velika pobeda Monaka u Londonu - 3:1

Podeli vest

Bajer Leverkuzen golom Čalhanoglua slavio protiv Atletika iz Madrida sa 1:0

 

 

Veče iznenađenja u Ligi šampiona! Monako je napravio senzaciju pobedom nad Arsenalom u sred Londona (3:1), dok je vicešampion Evrope Atletiko Madrid izgubio na "Baj areni" od Bajer Leverkuzena (1:0).

Arsenal je doživeo totalno pomračenje protiv Monaka i na korak je od ispadanja! Menadžer "tobdžija" Arsen Venger dobio je šamarčinu od kluba u kojem je počeo trenerski uspon.

Izveo je menadžer engleskog tima postavu koja je trebalo da napadne Monako iz svih oružja, a desio se kontra efekat. Pucale su kontre na drugoj strani, kojima je tim iz "kneževine" surovo kažnjavao Arsenal.

Poveli su gosti pogotkom Džefrija Kondogbije u 28. minutu. Njegov šut sa 25 metara pogodio je Mertesakera, koji je nehotično skrenuo loptu taman toliko da prevari svog golmana Ospinu.

 

Dmitar Berbatov je potpuno utišao "Emirejts" u 53. minutu, kada je realizovao kontranapad za vođstvo od 2:0 Monaka. Svaki njegov kontakt s loptom navijači Arsenala su pratili zvižducima, jer je igrao za za ljute rivale Totenhem i Mančester junajted, ali Bugarin se poslednji smejao.

Nadu Arsenalu vratio je Okslejd Čemberlen minut pre kraja, a onda je Janik Karasko nokautirao "tobdžije" golom u 90. minutu za 3:1 i totalno očajanje Arsena Vengera.

 

Bajer Leverkuzen je u drugoj utakmici večeri slavio sa 1:0 golom Hakana Čalhanoglua, pa sa minimalnom prednošću ide na revanš na "Visente Kalderon". Možda su "farmaceuti" mogli i do ubedljivije prednosti u finišu, jer su imali igrača više posle isključenja Tijaga u 77. minutu...

Najzanimljiviji trenutak prvog poluvremena na ovoj utakmice je bio verbalni okršaj trenera gostiju Dijega Simeonea i njegovog pomoćnika Burgosa sa sportskim direktorom domaćih Rodžerom Šmitom.

 

 

LIGA ŠAMPIONA

Osmina finala

Arsenal - Monako  1:3 (Čemberlen 89 - Kondogbia 28, Berbatov 53, Karasko 90)

Bajer L. - Atletiko M.  1:0 (Čalhanoglu 57)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17