• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2015

09:22

"LUPAO" I OBOGATIO SE Dao sam 30 dinara i dobio pet miliona

Fudbal

"LUPAO" I OBOGATIO SE Dao sam 30 dinara i dobio pet miliona

Podeli vest

Nemanja Vujaković (27) stavio je na tiket šest utakmica i pogodio da će na svakoj biti postignuto po pet ili više golova. Kad sam igrao "na sigurno" nisam dobijao, zato sam odlučio da počnem da lupam


Nemanja Vujaković (27) iz Crvenke uzeo je pet miliona dinara na kladionici, sa tiketom za koji je uplatio svega 30 dinara! Nemanja je u nedelju, 8. marta, odigrao "ludačku" kombinaciju od šest fudbalskih parova, tipujući da će na svakoj utakmici pasti minimum pet golova.

Ukupna kvota je bila čak 175.987,50, što pomnoženo sa uloženih 30 dinara daje 5.279.625 dinara, ali je dobitak u sportskoj kladionici "Mocart", gde se Nemanja obogatio, limitiran na pet miliona dinara.

Unapred se oprostio
Mislio sam da sam "pao" kad sam video da su Keln i Ajntraht postigli samo gol u prvom poluvremenu
Nemanja Vujaković

Kladi se deceniju

Vujaković za Informer kaže da se pri sastavljanju tiketa uopšte nije vodio statistikom, već je nasumice izabrao šest utakmica.

- Kladim se desetak godina i non-stop me je jedan promašeni par delio od dobitka. Išao sam na "sigurice", ali na uplaćenih 100 dinara nisam uspevao da dobijem ni hiljadu ili dve dinara. Onda sam odlučio da počnem da lupam i da sa 50 dinara pucam na najveće dobitke. I u nedelju sam konačno potrefio! Nisam uplatio uobičajenih 50 dinara, nego 30, jer je i toliko bilo dovoljno za maksimalnih pet miliona - priča Nemanja.

informer.rs

Krio dobitak do ponedeljka uveče

Vujaković se premišljao da li da javno prizna da je dobio pet miliona dinara.
- Do ponedeljka (9. mart) uveče niko živ nije znao da sam dobitnik. Bilo je hoću-neću da otkrijem, a onda sam radosnu vest saopštio u 17.30 mami, tati, sestri, zetu i mojoj devojci - kaže Nemanja, koji je posle toga do juče ujutro kladioničarsku premiju proslavljao sa društvom u kafani.

Iako se redovno kladi, Nemanja kaže da nije zagriženi igrač, jer nedeljno napravi svega četiri-pet tiketa i ne prati rezultate sedeći ispred ekrana.

- Po pravilu, sutradan proverim kako su mečevi završeni, ali sam u nedelju otvorio sajt oko ponoći da pogledam rezultate. Tačnije, da vidim gde sam "pao", jer sam po podne slučajno saznao da je u prvom poluvremenu susreta Keln - Ajntraht postignut samo jedan gol. Mislio sam da nema šanse da u drugom poluvremenu padnu još tri, ali je na kraju bilo 4:2. Proverio sam i ostale ishode, jednom, pa ponovo, i više puta, jer nisam mogao da verujem da je sve leglo! - kaže srećni dobitnik.

Lion ga častio

Dobro je što Nemanja nije direktno pratio rezultate jer bi pokidao živce, pošto je u 90. minutu meča Monpelje - Lion bilo 1:3, ali su u nadoknadi vremena pala još dva gola, pa je na kraju bilo 1:5.
Pošto je saznao da je milioner, Nemanja celu noć nije mogao da zaspi.

- Nemam posao, pa računam da bih sad mogao nešto da pokrenem. Ne znam još konkretno šta ću, u šoku sam - kaže srećnik iz Crvenke.

Z. Rajić


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ema

pre 9 godina

nemoj samo pls da krenes da pokrivas tudje dugove i sve da ostavljas po kafani...

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija