• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

17.03.2015

11:03

KAKVA PENZIJA! ILIĆ KAPITEN dobija novi ugovor?

Fudbal

KAKVA PENZIJA! ILIĆ KAPITEN dobija novi ugovor?

Podeli vest

Saša Ilić je ikona Partizana, sešćemo sa njim i dogovoriti se zajednički o budućnosti, rekao je generalni direktor Miloš Vazura


Kapitenu Partizana Saši Iliću krajem sezone ističe ugovor, ali sudeći po njegovim i željama kluba saradnja će po svoj prilicu biti obnovljena. 

Generalni direktor Miloš Vazura kaže za Sport da 37- godišnji kapiten crno-belih mora da ima posebno poštovanje Partizana zbog svega što je pružio u minulim godinama.

- Iskren da budem, nismo još razgovarali sa Sašom Ilićem na temu obnavljanja ugovora, ali to svakako neće biti nikakav problem. Saša je ikona Partizana, sešćemo sa njim i dogovoriti se zajednički o budućnosti. Prema njemu, zbog svega što je uradio za klub, mora da postoji posebno poštovanje, jer to svojim poštenim odnosom godinama unazad i zaslužio - istakao je Vazura.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija