• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2015

16:19

KUP SRBIJE: Čukarički na korak od istorijskog finala

Fudbal

KUP SRBIJE: Čukarički na korak od istorijskog finala

Podeli vest

Nenad Mirosavljević postigao oba pogotka za "brđane", u 14. i 40. minutu protiv Voždovca (2:0)

 

 

Fudbaleri Čukaričkog na korak su od istorijskog plasmana u finale Kupa Srbije, pošto su u prvoj utakmici polufinala na svom terenu savladali Voždovac sa 2:0 (2:0). Oba gola postigao je veteran Nenad Mirosavljević, u 14. i 40. minutu.

"Zmajevima" će biti dodatno teško da u revanšu stignu prednost Čukaričkog, jer su u finišu utakmice ostali bez dvojice igrača, Pavlovića i Zlatkovića, koji su dobili crvene kartone.

Čukarički je bio bolji rival i zasluženo je dobio meč, uz dve prave golgeterske reakcije iskusnog Mirosavljevića. Gosti maltene da nisu čestito ni zapretili tokom 90 minuta, pa će morati daleko bolje da odigraju u drugoj utakmici ako žele da se probiju do finala Kupa Srbije.

 

Tok meča:

- GOL! Vodi Čukarički od 13. minuta! Centrirao je Brežančić sa leve strane, a Mirosavljević je ostao potpuno sam i sa devet-deset metara glavom pogodio mrežu Voždovca - 1:0.

- Dve sjajne šanse Čukaričkog u 28. minutu. Najpre je Stojković promašio priliku na pas Bojića, da bi onda desni bek domaćih namesti priliku Srniću, koji je tukao glavom preko prečke.

- Voždovac je prvi put zapreti u 30. minutu. Adamović je izveo slobodan udarac, lopta je prošetala kroz šesnaesterac domaćih, a Petrović je na petercu nije lepo udario iz okreta i prilika je propala.

- GOL! Ponovo Nenad Mirosavljević i Čukarički vodi od 40. minuta sa 2:0! Centrirao je Stojković sa desne strane, lopta je prošla kroz ceo šesnaesterac, a na drugoj stativi je bio potpuno sam iskusni centarfor i lako je gurnuo loptu u gol.

Drugo poluvreme:

- Bojić je u 50. minutu prvi zapretio. Napadač Čukaričkog je ušao u šesnaesterac, ali pošto mu je lopta poskakivala nije lepo šutnuo, pa je golman Voždovca lako odbranio.

- Tražili su "brđani" penal u 79. minutu, pao je Mirosavljević u šesnaestercu Voždovca, ali je sudija ispravno procenio da tu nije bilo prekršaja.

- Kakva šansa za Voždovac! Lepo je tukao Jokić sa ivice šesnaesterca, lopta je išla pod prečku, ali je golman Čukaričkog Stevanović fantastično odbranio!

- Drugi crveni karton za Voždovčane, Zlatković je namerno nagazio Pavlovića pred očima pomoćnog sudije i tu dileme nije bilo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija