• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2015

11:15

CAKOVIĆ JUNAK! Provokatoru oteo zastavu "velike Albanije" (VIDEO)

Fudbal

CAKOVIĆ JUNAK! Provokatoru oteo zastavu "velike Albanije" (VIDEO)

Podeli vest

Albanac mirno ušao sa tribina i došao do golmana iz Gornjeg Milanovca da mu maše zastavom ispred nosa, ali nije očekivao reakciju srpskog čuvara mreže

 

 

Srpski golman Vilson Caković pokazao je da ima petlju do poda, pošto je u sred Fera oteo provokatoru sa tribina zastavu takozvane velike Albanije i hteo da je baci!

Čuvar mreže, rođen u Gornjem Milanovcu, koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a sada brani za Apoloniju Fer, samo je reagovao na prljavu provokaciju jednog navijača, koji je mirno, neometano, ušetao sa tribina na teren i došao da maše Cakoviću zastavom ispred nosa, dok se čekalo da se izvede penal.

Na zastavi je pisalo "Nema Albanije bez Kosova i Čamerije", što je naziv za deo severa Grčke.

Caković je oteo zastavu, krenuo da je baci, kada su se na njega zaleteli igrači i jednog i drugog tima, a trener ga je posle penala izveo iz igre!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija