• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.03.2015

07:34

UEFA ISPRAVILA GREŠKU Srbiji "vraćena" tri boda

Fudbal

UEFA ISPRAVILA GREŠKU Srbiji "vraćena" tri boda

Podeli vest

Administrativci iz Niona uvideli da su "orlovima" neopravdano oduzeli šest, umesto tri boda na tabeli grupe I

 

 

Srbija nije inkognito kažnjena oduzimanjem još tri boda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, već su administrativci Evropske fudbalske unije (UEFA) napravili grešku u računanju posle meča "orlova" sa Portugalom (1:2).

Taj kiks je tokom noći ispravljen, pa je reprezentacija Srbije "zaspala" na poslednjem mestu grupe sa "minus dva" boda, a probudila se ponovo sa jednim bodom, doduše isto na poslednjem mestu. Izabranicima Radovana Ćurčića oduzeta su "samo" tri boda u kvalifikacijama, zbog incidenata na meču sa Albanijom u Beogradu.

A, taman smo pomislili da je UEFA počela da nas kažnjava i zbog loše igre reprezentacije Srbije u ovim (i ne samo ovim) kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PAVLE

pre 9 godina

KAKO IGRAJU - DOVOLJAN IM JE I TAJ JEDAN BOD! PROSTO NEVEROVATNO DA ZEMLJA SA TOLIKO ENERGIJE I TALENATA - NEMA TALENTOVANIH FUDBALERA! SAMOZVANI I SAMOREKLAMIRANI TALENTI - SE NE RAČUNAJU! TO SE VIDI U SVAKOM NASTUPU REPREZENTACIJE I KLUBOVA NA EVROPSKOJ POZORNICI! tU DOLAZIMO DO OVE STRAŠNE ISTINE - TATINI SINOVI IGRAJU DANAS FUDBAL U SRBIJI NADAJUĆI SE LAKOJ ZARADI I LAGODNOM ŽIVOTU.. TALENTI SA LOPTOM NEMAJU PROĐU - JER TATA NEĆE (NEMOŽE) DA PLATI NASTUP U PRVOJ EKIPI, PA TAKO TALENTI - NAPUŠTAJU FUDBAL U KOJI SE USELIO SITAN ( I KRUPAN) KRIMINAL SA EVIDENTNOM POSLEDICOM!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija