• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.04.2015

17:46

NEMA MU SPASA Bolton dužan 240 miliona evra

Fudbal

NEMA MU SPASA Bolton dužan 240 miliona evra

Podeli vest

Čelnici kluba saopštili da su u 2014. godini napravili gubitak od "samo" 12,5 miliona evra

 

 

 

Dok se Crvena zvezda kod nas bori sa dugom od 54 miliona evra, italijanska Parma otišla u bankrot za oko 100 miliona, engleski Bolton je zvanično objavio da je u 2015. godinu ušao sa dugom od - 240 miliona evra!

Čelnici Boltona su saopštili da su posle 2013. godine, u kojoj je gubitak bio 70 miliona, uspeli da 2014. godinu završe sa dodatnih "samo" 12,5 miliona, što se ocenjuje kao uspeh. Ukupan dug kluba sada je oko 240 miliona.

Po mišljenju rukovodstva Boltona, sve je to posledica ispadanja iz Premijer lige 2012. godine, pošto se klub teško prilagodio uslovima u Čempionšipu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija