• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: twitter

06.04.2015

22:02

ISTETOVIRALA MESIJA NA LEĐIMA Argentinka baš voli asa Barselone

Fudbal

ISTETOVIRALA MESIJA NA LEĐIMA Argentinka baš voli asa Barselone

Podeli vest

Dalma Rolon obožava asa Barselone Lionela Mesija, toliko da je ljubimca istetovirala na leđima u dresu Argentine sa loptom

Dalma Rolon obožava asa Barselone Lionela Mesija, toliko da je ljubimca istetovirala na leđima. Ljubav očigledno ne poznaje granice, čak ni kada se radi samo o idolima. Dalma je poželela svog da ima na leđima i pokazala bezuslovnu ljubav.

Istetovirala je Mesija u akciji sa loptom i to u dresu argentinske reprezentacije.

Nije ona jedina, prošle godine je jedan Mesijev fan istetovirao desetku na leđima, a navijačica iz Ukrajine ima Argentinca sa zlatnom loptom na grudima.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija