• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. Selmani

14.04.2015

16:58

MAŽIĆ ĆE VIDETI Realovu osvetu

Fudbal

MAŽIĆ ĆE VIDETI Realovu osvetu

Podeli vest

Mijatović veruje da će srpski arbitar dobro obaviti i posao na "Visente Kalderonu" i da će "kraljevski klub" prekinuti niz od šest mečeva bez pobede u duelima sa gradskim rivalom Atletikom

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić svedočiće osveti Reala nad gradskim rivalom Atletikom, tvrdi legenda jugoslovenskog fudbala Predrag Mijatović!

Arbitar iz Vrbasa sudiće večerašnji (20.45, Arena sport) derbi četvrtfinala Lige šampiona, u kojem će aktuelni šampion Evrope pokušati da prekine seriju od šest uzastopnih mečeva bez pobede protiv "jorgandžija".

Iskustvo s Mundijala

Mažić je ove sezone sudio u pet utakmica u Ligi šampiona, a više sreće donosio je gostujućim ekipama. Poslednja tri duela u kojima je delio pravdu u eliti gostujući timovi su rešili u svoju korist bez primljenog gola. Mijatović veruje da će i ovoga puta gosti biti uspešniji.

Kristijano će biti miran
Ne verujem da će Ronaldo praviti neke gluposti i probleme Mažiću
Predrag Mijatović, bivši fudbaler Reala

- Meni kao navijaču Reala odgovaraju ovakvi statistički podaci. Siguran sam da će Mažić obaviti posao maksimalno dobro. Ovo mu je već šesti meč u Ligi šampiona ove sezone, a ima i veliko iskustvo sa Mundijala. Što se ishoda meča tiče, Real je istorijski jak u Ligi šampiona. Igrao je tri polufinala i finale u poslednje četiri godine. Imaju mnogo motiva, a najveći je da postanu prvi tim u modernoj istoriji Lige šampiona koji će odbraniti titulu - rekao je Mijatović za Informer.

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo srešće se ponovo sa srpskim sudijom, kojeg je nezadovoljan jurio po terenu na meču Svetskog prvenstva između Portugala i Nemačke (0:4). Mažić je tada isključio štopera Reala i portugalske selekcije Pepea i dosudio penal za Nemce, što se Ronaldu nikako nije dopalo.

Mažićevi mečevi u LŠ ove sezone

Grupna faza

APOEL - Ajaks    1:1 (1:1)
Olimpijakos - Juventus    1:0 (1:0)
Bazel - Real Madrid    0:1 (0:1)
Roma - Mančester siti    0:2 (0:0)

Osmina finala

Dortmund - Juventus    0:3 (0:1)

- Ne verujem da će Ronaldo praviti neke gluposti i probleme Mažiću. Za razliku od tog meča na Mundijalu, sada je zadovoljan svojom formom. Tada je igrao povređen i toga je dodatno frustriralo. Kristijano je svestan koliko je ovaj meč važan za Real - izjavio je bivši as Reala.

Repriza finala

Duel na "Visente Kalderonu" biće repriza prošlogodišnjeg finala Lige šampiona u kojoj je Real posle velike drame i produžetaka došao do jubilarne, desete titule prvaka Evrope. "Kraljevski klub" je u međuvremenu zabeležio četiri poraza i dva remija protiv Atletika, ali Mijatović smatra da je Realova šansa baš u prethodno dobijenom finalu.

- Činjenica je da Real ove godine ima negativan skor protiv Atletika. Međutim, to su bile utakmice u ostalim takmičenjima, a Liga šampiona je nešto drugo. Atletiko je prošle godine u finalu do 90. minuta bio prvak Evrope, a onda je Real preokrenuo utakmicu. Siguran sam da "jorgandžije" još vuku traume iz tog meča, a verujem da će i večeras razmišljati o toj utakmici - rekao je Mijatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija