• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.04.2015

23:26

JUVE KORAK OD TITULE Još dva boda nedostaju "Dami" do trofeja

Fudbal

JUVE KORAK OD TITULE Još dva boda nedostaju "Dami" do trofeja

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa pobedom nad Fiorentinom došli su na korak od osvajanja nove titule prvaka Italije

 

Torinskoj "Staroj dami" nedostaju još samo dva boda u preostalih pet kola pa da bude nedostižna za rivale. Crno-beli su u 33. kolu kod kuće pobedili Fiorentinu sa 3:2, uz nova dva pogotka prve violine ekipe Karlosa Teveza.

Fudbaleri Lacija ubedljivo su na svom terenu savladali Parmu sa 4:0. Rimljani su pitanje pobednika rešili već posle 15 minuta kada su imali čak tri gola viška preko Marka Parola, Miroslava Klosea, a konačan rezultat u završnici postavio je Balde Keita.

Lacio je ostao na drugom mestu koje direktno vodi u Ligu šampiona, ali i gradski rival Roma mu je na samo jedan bod zaostatka.

Ekipa Rudija Garsije bila je takođe ubedljiva u Ređo Emiliji protiv Sasuola sa 3:0, a prvenac je postiglo najveće januarsko pojačanje Sejdu Dumbija.

Najzaslužniji za prekid Romine serije od tri meča bila bez trijumfa bio je Miralem Pjanić, koji je zabeležio gol i dve asistencije.

 

SERIJA A

33. kolo

Sreda

Ćezena - Atalanta  2:2 (Brijenca 56p, Karbonero 70 - Pinilja 50, 82)

Kjevo - Kaljari  1:0 (Međorini 11)

Juventus - Fiorentina  3:2 (Ljorente 36, Tevez 45, 70 - Rodrigez 3p3, Iličić 90)

Milan - Ðenova 1:3 (Mekses 66 - Bertolaći 37, Nijang 49, Falke 90p)

Sampdorija - Verona  1:1 (De Silvestri 65 - Toni 68)

Lacio - Parma 4:0  (Parolo 10, Klose 13, Kandreva 16, Keita 81)

Sasuolo - Roma 0:3  (Dumbija 6, Florenci 27, Pjanić 74)

Palermo - Torino 2:2  (Vitelo 10, Rigoni 26. - Peres 13, Maksi Lopez 60)

Utorak

Udineze - Inter 1:2

Četvrtak

Empoli - Napoli   20.45

Tabela: Juventus 76 bodova, Lacio 62, Roma 61, Napoli 56, Sampdorija 51, Ðenova 50, Fiorentina 49, Inter i Torino po 48...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija