• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

14.05.2015

18:48

ĐURIĆ KAŽE GOTOVA STVAR! Partizanu od Mitrovića 3,4 miliona evra

Fudbal

ĐURIĆ KAŽE GOTOVA STVAR! Partizanu od Mitrovića 3,4 miliona evra

Podeli vest

Dali smo ga za pet miliona i sada će Partizan da dobije još 3,4 - što je ukupno 8,4 miliona evra od jednog igrača, rekao je Dragan Đurić

Dragan Đurić, nekadašnji predsednik Partizana, tvrdi da je samo pitanje dana kada će Njukasl obelodaniti da je kupio Aleksandra Mitrovića, napadača Anderlehta, a da će Partizanu od tog transfera pripasti 3,4 miliona evra.

- Prema informacijama koje imam, transfer Mitrovića u Njukasl je gotova stvar, pitanje je vremena kada će da "padne" potpis. Novac stiže u Humsku! Svi ste me napadali kada sam prodao Mitrovića, a sada se ispostavilo da je to bio odličan potez. Dali smo ga za pet miliona i sada će Partizan da dobije još 3,4 - što je ukupno 8,4 miliona evra od jednog igrača - rekao je Đurić za Mondo. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Leka

pre 8 godina

Pitanje je vremena kada će da padne presuda da Đurić ide u zatvor. A mislio je da je mnogo pametan kada je napumpavao fakture. Lopovima je mesto u zatvoru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija