• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.05.2015

09:12

PAKAO BOMBONJERE Teror huligana, haos, suzavac, dron...(VIDEO)

Fudbal

PAKAO BOMBONJERE Teror huligana, haos, suzavac, dron...(VIDEO)

Podeli vest

U momentu kada su gostujući fudbaleri izlazili na teren, posle poluvremena, huligani Boke su ih napali tečnim suzavcem, koji su uspeli da sipaju kroz rupu u tunelu

Revanš meč osmine finala Kopa Libertadores na Bombonjeri između Boke Juniors i River Plejta je prekinut na poluvremenu zbog napada suzavcem na igrače Rivera!

Razulareni domaći navijači koji su se nalazili iznad tunela iz kojeg su igrači izlazili na teren, počeli su da divljaju po zavšetku poluvremena.

U momentu kada su gostujući fudbaleri izlazili na teren posle poluvremena napali su ih tečnim suzavcem, koji su uspeli da sipaju kroz rupu u tunelu. Nekoliko fudbalera završilo sa opekotinama na licu. 

 

 

 

 

Odmah je reagovala prva pomoć, lekari i medicinski timovi, svi su pokušali da pomognu igračima koji su tražili vlažne peškire, vodu, bilo šta što bi moglo da im pomogne. 

Dok su svi pokušavali da pomognu igračima Rivera huligani Boke su prešli na naredni korak. Nastavili su sa haosom i terorom, pa su po ugledu na Albance lansirali dron.

 


Sa drona je visilo belo platno u obliku duha na kojem je crvenim slovom bilo ispisano slovo B, što je biola aluzija na Riverovo ispadanje u drugu ligu pre nekoliko godina.

AP/Photo

Prekid utakmice trajao je više od sat vremena, tokom kojih je ispražnjen deo tribina, ali meč  nije nastavljen.

AP/Photo
AP/Photo
AP/Photo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija