• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.05.2015

12:48

ODE U PENZIJU Golman-golgeter završio karijeru (VIDEO)

Fudbal

ODE U PENZIJU Golman-golgeter završio karijeru (VIDEO)

Podeli vest

Brazilski golman Rožerio Seni, u svetu fudbala poznat kao majstor za postizanje golova iz slobodnih udaraca i penala, saopštio je da je završio karijeru i da odlazi u penziju

 

 

Seni ima 42 godine i smatra da je krajnje vreme da svoje mesto na golu Sao Paula ustupi mlađim kolegama, koje neće biti tako ubojite pred protivničkim, ali će sigurno biti uspešnije u odbrana pred svojim golom.

Rožerio Seni je u karijeri postigao 127 golova za Sao Paulo u dugoj karijeri, a to je jedini klub za koji je nastupao. Prvi gol postigao je 1997. godine, kada je tri puta bio upisan u listi strelaca.

Ovo su neke majstorije čuvenog golmana-golgetera:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija