• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraph

11.06.2015

09:49

MURINJO BEZ VOZAČKE Pola godine ne može za volan

Fudbal

MURINJO BEZ VOZAČKE Pola godine ne može za volan

Podeli vest

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo u narednih šest meseci neće moći da vozi automobil, pošto mu je oduzeta vozačka dozvola zbog prekoračenja brzine

 

 

Portugalac je u septembru uhvaćen kako u Sariju vozi brzinom većom od dozvoljene, išao je 96 kilometara na čas, a dozvoljeno je 80, pa mu je odlukom suda oduzeta dozvola na pola godine.

Pored toga, menadžer Čelsija će morati da plati i finansijsku kaznu od 2.200 evra, troškove suda i kaznu što se nije pojavio na saslušanju.

Murinjo je pre nego što je uhvaćen da je počinio prekršaj već imao devet kaznenih poena. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala

pre 8 godina

Ta nije preš*o stotku..? A i osvaj*o je neke pehare, pa jel može to kao neka olakšavajuća okolnost..? Nešto mislim kad bi ovi naši iz Zvezde ili na priliku, iz Partizana - osvojili neki Pehar, ta ja bi im dao da "teraju" i 200 na sat .....!! Ta, beš ga....jednom se živi...?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija