• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Shortlist

11.06.2015

12:05

MESI OTVORENO: Nisam rival sa Ronaldom, to mediji pumpaju

Fudbal

MESI OTVORENO: Nisam rival sa Ronaldom, to mediji pumpaju

Podeli vest

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi tvrdi da između njega i Kristijana Ronalda nema zle krvi, niti ličnog rivaliteta, nego da sve to pumpaju mediji

 

 

Argentinski as je u intervjuu za "Šortlist" rekao da ima sasvim korektan odnos sa fudbalerom Real Madrida.

- Ne postoji rivalitet između Kristijana i mene, nikada ga nije ni bilo. To su sve mediji izmislili. Obojica samo želimo da pobeđujemo i da donosimo uspehe našim klubovima. Mesi protiv Ronalda, to jednostavno ne postoji - rekao je Leo Mesi.

Engleski sajt je zanimalo i koji bi igrač uz njihove domovine mogao da bude zvezda u Primeri, a Mesi je izdvojio Vejna Runija.

- Runi je izvanredno kvalitetan igrač. Nije reč samo o njegovoj tehnici, nego i vrednom radu za ekipu. Siguran sam da ga Mančester junajted nikada neće pustiti da ode - istakao je Mesi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija