• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fss.rs

16.06.2015

11:08

POČINJE EP U FUDBALU ZA MLADE: Iz Češke želimo u Rio!

Fudbal

POČINJE EP U FUDBALU ZA MLADE: Iz Češke želimo u Rio!

Podeli vest

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije učestvuje na Evropskom prvenstvu koje sutra počinje u Češkoj, kapiten Marko Petković veruje u uspeh

Kapiten mlade reprezentacije Marko Petković kaže da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe kako bi napravili dobar rezultat.

- Naš primarni cilj je da prođemo grupnu fazu i uđemo među četiri najbolje reprezentacije u Evropi. To bi nam donelo i učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru. San mnogih sportista je da se pojave na tom takmičenju. Učešće na olimpijskom turniru za mnoge moje drugove bila bi kruna igranja u mladoj reprezentaciji. Ogromni su to motivi, koji nas podstiču da odemo što dalje na prvenstvu - kaže desni bek.

Srbija će igrati u grupi A zajedno sa domaćinom Češkom, Nemačkom i Danskom.

- U završnici evropskog prvenstva našle su se najbolje selekcije na kontinentu. U tom krem društvu nema mnogih drugih jakih zemalja Evrope. Zato smo ponosni došli u Prag i spremni smo da u najboljem svetlu reprezentujemo srpski fudbal - poručio je fudbaler Crvene zvezde.

Srpski fudbaleri na startu takmičenja igraju protiv Nemačke, a taj meč na programu je sutra od 20.45 sati na stadion "Letna".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija