• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SOS kanal

25.06.2015

11:58

GOVOR ZA TITULU Paunović: Idemo kući sa zlatom! (VIDEO)

Fudbal

GOVOR ZA TITULU Paunović: Idemo kući sa zlatom! (VIDEO)

Podeli vest

Neka nova igra fudbalera Srbije viđena je na Novom Zelandu, igra vredna titule, a nešto novo, atipično, bio je i govor selektora Veljka Paunovića uoči finala, govor vredan titule i zlatne medalje

 

 

Fantastični stručnjak nije pulene tovario pričom o taktici, vrlinama i manama Brazila, gde bi koji igrač trebalo da stoji, šta da radi, kojem protivniku je jača leva, kojem desna noga, da li su bolji kod kornera ili slobodnog udarca...

Paunović je rekao dečacima da izađu na teren, zabave se i - uzmo to zlato da ga ponesu kućama!

Na snimku koji je objavio SOS kanal, čuje se govor selektora Paunovića pred polazak ekipe na finalni meč svetskog prvenstva.

Svi mi imamo ispit zrelosti. Uostalom, danas je na najlepši mogući način naša zrelost ispraćena. Danas imamo fudbalsku maturu. Igramo finale Svetskog prvenstva sa najboljim mogućim rivalom na svetu, sa Brazilom. Hoću da vam kažem da danas treba da uživamo. Nikakav pritisak ne treba da imamo, osim toga što želimo da pobedimo. To je onaj osnovni pritisak zbog koga smo rođeni i zbog koga igramo fudbal. Da uživamo i da pobedimo, je li tako. Danas niko ne treba posebno da se ističe za neku svoju reputaciju, jer ste se vi već istakli. Sve vas čeka vrhunska karijera. Danas treba da igramo za tim, da budemo jedinstveni, kao što smo bili do sada i još više. Kako god da se zove naš protivnik, mi smo, momci, zaslužili ovaj trofej. Mi smo, momci, rođeni da osvojimo ovaj trofej. Gledajte ga dobro, ovo treba da bude naše! Kako god bude bilo, samo da damo sve od sebe, kao što smo davali do sada. Danas mora pečat da bude. Danas je matura! Danas polažemo ispit! Danas uzimamo diplomu! Idemo kući sa zlatom! - rekao je Paunović igračima.

"Orliću" su se posle toga razleteli terenom i pokupili trofej...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija