• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

06.07.2015

08:49

A, HTELA JE DA IGRA FUDBAL... Upoznajte Anu Batarelo (FOTO)

Fudbal

A, HTELA JE DA IGRA FUDBAL... Upoznajte Anu Batarelo (FOTO)

Podeli vest

Hrvatska je pored najbolje muške fudbalske reprezentacija na Balkanu mogla da ima najzgodniju fudbalerku, pa možda i u Evropi...

 

 

Ana Batarelo (24) iz Splita je do 2013. godine trenirala fudbal, čvrsto verovala da će joj to biti životni poziv. Doduše, nikada se ne bi reklo, pošto nema te fudbalske noge...

Onda joj je teška povreda promenila planove. Morala je da okači kopačke o klin pre vremena, ali na sreću, primetili su je asovi nekih drugih voda i otplovila je u fotomodele. Ekspresno je postala Fotomodel godine u Hrvatskoj, da bi na Miss Planet of the Earth svetskom takmičenju dobila medalju za najopušteniju misicu!

 

 

A photo posted by Ana Batarelo (@anabatarelo) on Oct 13, 2014 at 12:09pm PDT

 

Fudbal, međutim, ostaje i dalje njena najveća ljubav.

S dosta svojih partnera sam trenirala zajedno, išla zajedno na fudbalske i košarkaške utakmice ili na hokej. Dok sam igrala fudbal bila sam zaljubljena u Zdravka Mamića. Oduvek mi je bio uzor, a na poseban način je i šarmantan muškarac - ispričala je Ana Batarelo hrvatskim medijima.

Doduše, ne bi valjalo ako joj je Zdravko Mamić baš u svemu uzor, s obzirom na to da je od juče u zatvoru...

 

 

A photo posted by Ana Batarelo (@anabatarelo) on Sep 18, 2014 at 3:00am PDT

 

 

 

 

A photo posted by Ana Batarelo (@anabatarelo) on Nov 1, 2014 at 5:14am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija