• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2015

09:57

PIŽON SE IZVINJAVA "PLAVOJ UNIJI": Ne mogu protiv moje Zvezde

Fudbal

PIŽON SE IZVINJAVA "PLAVOJ UNIJI": Ne mogu protiv moje Zvezde

Podeli vest

Vladimir Petrović Pižon napisao je pismo navijačima OFK Beograda, pre svih "Plavoj uniji" u kojem ih moli da njegov gest ne shvate kao nepoštovanje kluba

Svestan da njegov potez nije profesionalan, Pižon je želeo da se obrati javnosti i objasni razlog svoje odluke.

- Želeo bih da ovim putem objasnim navijačima razloge moje odluke da ne vodim naš tim sa klupe na meču protiv Crvene zvezde. Moj temperament je takav da sam veoma emotivan. Danima razmišljam o ovoj utakmici i mislim da bi moji pomoćnici bili korisniji od mene da sa klupe vode tim, da dođemo do prva tri boda u novom šampionatu. Objasnio sam ovo ljudima iz uprave i oni su shvatili situaciju - piše na početku Petrovićevog pisma.

- Molim sve navijače OFK Beograda , pogotovo "Plavu uniju", da ovaj moj čin ne shvate kao nepoštovanje prema njima i klubu! Kao čovek koji je rođen u blizini Omladinskog stadiona, jedno vreme čak i trenirao u OFK Beogradu, shvatam veličinu kluba za čije boje ću se boriti svim svojim snagama i ne smatram ga "manjim" od kluba u kom sam proveo dugi niz godina. Klub čije su boje branili Moša, Tirke, Sava, Skoblar, Paja, Santrač, Stipe, Petko, kasnije Bane Ivanović, klub koji u svom grbu sa ponosom nosi ime glavnog grada i njegov najveći simbol - belu tvrđavu, uvek je imao moje izrazito poštovanje - naveo je Pižon.

Petrović je objasnio da će biti uz ekipu u nedelju, od 17 časova, kada se igra utakmica na Vračaru.

- Svakako, biću uz igrače, biću na klupi, ali će tim voditi pomoćnici, jer mislim da ću tako biti korisniji. Svim srcem želim pobedu OFK Beograda u nedelju. Mojim mladim igračima želim da pokažu sav svoj raskošan talenat, bez obzira na teške vremenske uslove koji nas očekuju, da u fer i viteškoj, sportskoj borbi dođemo do pozitivnog rezultata - poručio je trener OFK Beograda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija