• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

22.07.2015

08:31

PREDSEDNIK OFK BEOGRADA: Pa nek dođe taj Interpol na Karaburmu!

Fudbal

PREDSEDNIK OFK BEOGRADA: Pa nek dođe taj Interpol na Karaburmu!

Podeli vest

Nijedno službeno lice na utakmici OFK Beograd - Crvena zvezda 2:6 nije posle meča napisalio nijednu prijavu, zabeležilo bilo šta što nije u skladu sa fudbalskim propisima, ističe predsednik "romantičara" Dragče Dimitrijević.

- Ne želim da pričam o medijskim spekulacijama i ličnim ocenama navijača, ljubitelja fudbala. Kao predsednik kluba mogu da sudim samo po zvaničnim procenama. Ne postoji primedba na meč, kako na njegov tok, tako i na organizaciju jer smo mi bili domaćini. Ne postoji nijedna nepravilnost, a Komesar za integritet FSS i UEFA nije pokrenuo nikakav postupak. O čemu mi onda pričamo? O verbalnom žongleraju na našoj fudbalskoj sceni? Šta da se ispituje, kad nema ničeg spornog - pita se Dimitrijević.

General Milivoj Mirkov je više puta i tokom prošle sezone upirao prst u OFK Beograd, ističe čelnik "romantičara".

- Govorio je stalno da će doći na Karaburmu i nikad se nije pojavio. Sada pozivam i Mirkova i Interpol, koji se ne bavi fudbalom, i sve nadležne institucije FSS i UEFA da dođu na Karaburmu i slobodno ispitaju šta god žele. Treba li da se pravdamo za poraz koji nas boli? OFK Beograd je izgubio meč od Zvezde na terenu časno i pošteno. To je sve.

Dimitrijević ističe da se na meču nije ni sreo sa generalnim direktorom crveno-belih Zvezdanom Terzićem.

- Čudno, zar ne, ali i to se dogodilo. Nisam video Zvezdana na Vračaru, a nisam se ni čuo sa njim poslednjih sedam-osam dana - odgovorno tvrdi Dimitrijević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
salerhino

pre 8 godina

gde ti zoves ljude.....u ovu jazbinu sto je ostala od stadiona posle terzicevog carovanja.....kamen na kamenu nije ostao.....sve ste prodali i iznajmili.....upropastili ste zastitni znak karaburme....sramoto i bruko

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija