• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.07.2015

13:42

MATIJAŠEVIĆ: Sami smo krivi za ispadanje iz Evrope

Fudbal

MATIJAŠEVIĆ: Sami smo krivi za ispadanje iz Evrope

Podeli vest

Čukarički je eliminisan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope posle dvomeča sa Gabalom, a sportski direktor "brđana" Vladimir Matijašević poručuje da su sami krivi za ispadanje iz Evrope

Čukarički se po mnogo čemu razlikuje od ostalih srpski klubova, a jedna od stvari je i što krivca za loš rezultat ne traže u drugima.

Naša je greška što smo ispali. Godinu dana se borimo za Evropu i izvući ćemo pouku iz svega što se desilo. Gabalu zaboravljamo i očekujem da igrači sad ozbiljno shvate narednu utakmicu protiv Rada, koji ima odlične igrače i trenera. Nadam se dobroj igri - rekao je Matijašević.

Slavoljub Srnić poručuje da igrači moraju što pre da zaborave na poraz od Gabale.

- Poraz od Gabale nam je teško pao, ali moramo što pre da ga zaboravimo i da se okrenemo domaćem prvenstvu. Ostaje žal, jer smo bili jako blizu najvećeg klupskog uspeha. Ako nam je cilj vrh tabele, onda moramo da se pokažemo u pravom svetlu baš onda kad je teško - rekao je Srnić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija