• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.08.2015

22:17

LIGA ŠAMPIONA Dinamo jedva preživeo, Rapid izbacio Ajaks

Fudbal

LIGA ŠAMPIONA Dinamo jedva preživeo, Rapid izbacio Ajaks

Podeli vest

Fudbaleri zagrebačkog Dinama plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona posle dramatičnog remija u Moldeu od 3:3, dok je Rapid eliminisao Ajaks

U prvom meču u Zagrebu bilo je 1:1, pa je hrvatski šampion prošao dalje zbog više postignutih golova u gostima.

Dinamo je u Norveškoj imao 3:0 i malo je nedostajalo da prokocka tu prednost, dok je domaćin iskoristio samo jedan od tri penala. Prvo je Kamara očajno izveo penal, a onda je Dinamo za samo pet minuta postigao tri gola. 

U 17. minutu Pjaca je načeo Norvežane, tri minuta kasnije Ademi je duplirao vođstvo, a Roga pogodio za 3:0. Do kraja poluvremena smanjio je Husein, a potom je viđena prava drama. Golman Dinama odbranio je drugi penal Moldeu, pa je domaćin tek iz trećeg pokušaja imao sreće sa bele tačke. Kamara je 15 minuta pre kraja postavio konačan rezultat, Dinamo je jedva izvukao živu glavu ali prošao u naredno kolo. 

Rapid je pobedio Ajaks sa 3:2 I izbacio holandski tim posle 2:2 u prvoj utakmici u Austriji. Gosti su na poluvremenu vodili sa 2:0, Ajaks je uspeo da izjednači, golovima Milika i srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, ali Šaub drugim golom postavio konačan rezultat

Liga šampiona (kvalifikacije): Utorak: APOEL – Midtjiland 0:1 (prvi meč 2:1), Molde – Dinamo Zagreb 3:3 (1:1), Ajaks – Rapid 2:3 (2:2), Monako – Jang Bojs (3:1). Sreda: Partizan - Steaua (prvi meč1:1), Bazel – Leh (3:1), Skenderbau – Milsami (2:0), Astana – HJK (0:0), Karabag – Seltik (0:1), Viktorija – Makabi Tel Aviv (2:1), BATE – Videoton (1:1), Malme – Red Bul (0:2), Briž – Panatinaikos (1:2), Sparta – CSKA (2:2), Šahtjor – Fenerbahče (0:0).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija