• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.08.2015

10:18

TRANSFER VRTEŠKA Lakazet ostaje u Lionu, Kasano kod Zenge

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA Lakazet ostaje u Lionu, Kasano kod Zenge

Podeli vest

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

- AL AHLI: Italijanski napadač  Mario Baloteli ne želi karijeru da nastavi u Al Ahliju.
- Želeli smo da ga dovedemo, ali je Mario nakon razgovora sa menadžerom Minom Rajolom odbio ponudu - otkrio je trener tima iz Dubaija Kozmin Olariju.  

- SAMPDORIJA: Vojvodina je eliminisala Đenovljane iz kvalifikacija za Ligu Evrope, ali to neće omesti italijanski klub da dovede veliko pojačanje. Antonio Kasano bi do kraja dana trebalo da potpiše jednogodišnji ugovor sa Samdorijom po kojem će zaraditi 700.000 evra.

Kasano je u karijeri već nastupao za Sampdoriju od 2008. do 2012. godine, i na 115 mečeva je postigao  41 gol i upisao 38 asistencija.

- OLIMPIJAKOS: Kao što je najavljivano tokom minulih dana Argentinac Esteban Kambijaso potpisao je ugovor sa Olimpijakosom. Navijači su ga dočekali uz pesmu i baklje.

- ČELSI: Žoze Murinjo potpisao je novi, četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem, pa je plan da na “Stamford Bridžu” ostane bar do 2019. godine.

– Kada sam se vratio rekao sam da gajim posebne emocije prema Čelsiju i tu se ništa nije promenilo. Normalno je što sam produžio ugovor jer je važno da postoji kontinuitet - rekao je Specijalni.

Reuters
Ešli Jang

- EVERTON: Džerdan Šaćiri nadomak je prelaska u Everton. Inter i klub sa "Gudisona" blizu su dogovora, iako bi Italijani radije da ga prodaju, "karamele" bi Šaćirija prvo dovele na pozajmicu. 

- MANČESTER JUNAJTED: Ešli Jang produžio je ugovor sa "đavolima" do 2018. godine.

- Oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor. Duh i motivacija tima je na najvišem nivou i odlučni smo da nova sezona bude za pamćenje - poručio je Jang. 

- LION: Najbolji strelac francuske lige 1 prošle sezone Aleksandar Lakazet okončao je spekulacije o  budućnosti posto je produžio ugovor sa Lionom do 2019, saopštio je francuski klub.

Poslednjih nedelja pričalo se o mogućem prelasku Lakazetea u Arsenal, Mančester junajted i Liverpul, posle 27 golova i briljantne sezone u kojoj je proglašen za najboljeg igrača godine u Francuskoj.

- Nadam se da će od sada da pričaju o meni jer ću postizati golove, a Lion će nastaviti da pobeđuje -  rekao je Lakazet.

- SPORTING: Povremeni fudbalski reprezentativac Italije Alberto Akvilani potpisao je trogodišnji ugovor sa Sportingom, objavio je klub iz Lisabona. Akvilani u portugalski klub dolazi kao slobodan igrač, pošto je završio saradnju sa Fiorentinom.U Sportingu ćr zarađivati dva miliona evra godišnje i u ugovoru će imati otkupnu klauzulu od 45 miliona evra.

- MANČESTER JUNAJTED: Pošto je David de Hea već viđen u Real Madridu čelnici „crvenih đavola“ su u potrazi za novim golmanom. Želja je bio Jan Oblak, čak je Atletiku poslata ponuda vredna 25 miliona funti, ali je onda odbijena. "Jorgandžije“ traže najmanje 30 miliona funti za Slovenca, koji je na "Visente Kalderon“ stigao prošlog leta iz Benfike. 

Reuters
Gonzalo Iguain

- NAPOLI: Iako se nedeljama priča o odlasku Gonzala Iguaina prvi čovek Napolija De Laurentis kaže da je napadaču ponudio novi ugovor, ali da ga ne požuruje sa odgovorom.

Iguain je u Napoli stigao pre dve godine za 40 miliona evra. Tada je potpisao petogodišnji ugovor, a De Laurentis mu je sada ponudio produženje na još dve sezone. 

- Predložili smo nastavak saradnje na dve godine. Nismo postavili rok za odgovor - rekao je predsednik Napolitanaca.  

- ROMA: Napadač Rome Matija Destro blizu je prelaska u Bolonju. Klubovu su nadomak dogovora, a Destro će prvo otići na jednogodišnju pozajmicu. Bolonja će nakon toga imati pravo da otkupi ugovor za deset miliona evra. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija