• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.08.2015

15:37

PREMIJER LIGA: Počelo autogolom, Junajted srećniji od Totenhema

Fudbal

PREMIJER LIGA: Počelo autogolom, Junajted srećniji od Totenhema

Podeli vest

Mančester junajted i Totenhem otvorili su 24. sezonu Premijer lige, koja je prvi put u istoriji počela autogolom. Nespretan je bio bek Kajl Voker koji je doneo pobedu Junajtedu od 1:0

Ne može se reči da je Junajted bio stalna pretnja po gol gostiju, jer je prvi šut u okvir gola uputio u 65. minutu, ali je do kraja uspeo da sačuva prednost stečenu nakon greške rivala i upiše prva tri boda u sezoni.

Totenhem je već posle četiri minuta igre lako mogao da vodi. Odbrana Junajteda bila je na testu, Kejn je uspolio Eriksena, ovaj lobovao golmana Romera, ali je za malo šutirao preko gola, pa su "đavoli" imali mnogo sreće. Bili su "pevci" u nastavku opasniji, ali je Junajted poveo i to autogolom Vokera.

Predomišljao se Vejn Runi ispred gola Totenhema, Voker je stigao do lopte, ali je loše odradio posao i umesto napadača Junajteda smestio je u sopstvenu mrežu, pa je Junajted bez šanse poveo sa 1:0 u 22. meču. U nastavku su domaćini bili opasniji, dominantniji, igrali sa više samopouzdanja, ali nisu uspeli da dupliraju vođstvo. Mada, Eriksen je dva minuta pre kraja meča odlično šutirao, ali je Romero odbranio taj šut i sačuvao "đavolima" minimalac - 1:0.

Prvi meč u dresu Junajteda odigrao je i Bastijan Švajnštager koji je u igru ušao posle 60 minuta igre. 

Inače, Van Gal je na tribine tokom ovog meča poslao golmane Davida de Heu, jer je smatrao da suviše razmišlja o prelasku u Real Madrid, dok je još ranije iz prvog tima udaljen Viktor Valdez. 

Twitter

Premijer liga, 1. kolo

Subota
Mančester junajted - Totehnem 1:0 (Voker 22 (ag))
Bornmut - Aston Vila 16.00
Norič - Kristal Palas 16.00
Lester - Sanderlend 16.00
Everton - Votford 16.00
Čelsi - Svonsi 16.00
Nedelja
Njukasl - Sautempton 14.30
Arsenal - Vest Hem 14.30
Stouk - Liverpul 17.00

Ponedeljak
Vest Bromvič – Mančester siti 21.00


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija